Ata Demirer’in Yeni Filmi Ne Zaman Çıkacak? Bursa Bülbülü Çıktı mı?

Ata Demirer’in Yeni Filmi Ne Zaman Çıkacak? Bursa Bülbülü Çıktı mı?
Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü için bekleyiş bugün bitiyor. Yayınlanan fragmanları ile ilgiyi toplayan filmin izleyicileri, filmin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Bursa Bülbülü ne zaman yayınlanacak? Ata Demirer’in yeni filmi olan Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü için bekleyişler sona erdi. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği bu filmin senaryosu Ata Demirer tarafından yazıldı. Ünlü komedyen aynı zamanda filmin başrolünde yer alıyor. Filmin yönetmenliği ise Hakan Algül tarafından yapıldı. Peki Bursa Bülbülü ne zaman yayınlanacak?

BURSA BÜLBÜLÜ YAYINLANDI MI?

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak (bugün) tarihinde Disney Plus platformu üzerinden yayınlandı. İzleyenleri hem güldürüp hem de içerisinde dram barındıran bu filmin senaryosunu Ata Demirer yazdı.

BURSA BÜLBÜLÜ NEREDEN İZLENİYOR?

Bursa Bülbülü filmi Disney Plus platformu üzerinden izlenebiliyor. Filmi Disney Plus üzerinden izleyebilmek için ise platformda üyeliğinizin bulunması gerekmekte.

BURSA BÜLBÜLÜ FİLM KONUSU

Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapmakta olan Cengiz’in en büyük hayali bir kaset çıkarmaktır. Cengiz’in hayatı Taşkın ile tanışmasından sonra değişmeye başlar. Cengiz’in amacı, Taşkın’ın döneminin ünlü bestecisi olan Şerafettin’in bestesi ile kaseti için bir çıkış yapabileceğidir. Bu nedenle de abisinden borç para alır. Fakat olaylar farklı bir hal alır ve Cengiz kendisini, Taşkın ve Taşkın’ın kız kardeşi Arzu ile birçok şanssız olayın ortasında bulur.

Filmin galasında ise birçok ünlü isim yer aldı. Ata Demirer galada yaptığı açıklamada ise oyuncu arkadaşlarına, yönetmenlerine ve Necati Akpınar’a teşekkürlerini iletti.

BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Bursa Bülbülü filminin oyuncuları arasında başta Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal olmak üzere; Toygan Avanoğlu, Celil Nalçakan, Seda Türkmen, Berkay Tulumbacı, İnci Şen, Aycan Koptur, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Irmak Ecem Aydemir, Mert Asker, Emre Şen, Kerem Alp Kabul, Cem Cücenoğlu, Muharrem Türkseven, Uğur Arda Başkan, Erkan Üçüncü ve Bedir Bedir yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.