SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel destek ödemeleri başladı! O banka anında 7.500 TL ödeme yapacak!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine özel destek ödemeleri başladı! O banka anında 7.500 TL ödeme yapacak!
Bankaların emeklilere yönelik gerçekleştirdiği özel kampanyalar devam ediyor. Promosyon ödemesi ile emeklilere nakit ödemeler yapan bankalar, aynı zamanda emeklilerin yaptığı bazı işlemlere de ek ödeme veriyor.

Bankaların en çok sevdiği müşteri türlerinden biri olan emekliler, sabit ve düzenli geliri olması nedeniyle bankaların arasındaki rekabetin ana kulvarlarından birini oluşturmaya başladı. Bu nedenle promosyon yarışında düzenli olarak birbirine meydan okuyan rakamlarda promosyon ödemesi gerçekleştirmeye başlamış olan bankalar, emekli müşteri kazanmak için geçtiğimiz yılı yarış ile geçirdi. Bankaların bu sene emeklilere destek olmak için düzenlediği ek promosyon ödemelerinde bir kez daha yarış başladı.

Nakit promosyonları Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK) ile yaptıkları promosyon anlaşması kapsamında zorunlu olarak gerçekleştiren bankalar, ek promosyonu ise daha çok emekli müşteri kazanabilmek ve emeklilere destek olabilmek adına yürürlüğe soktu. Yüksek nakit promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar arasında yer alan Garanti BBVA ise, yeni yılın emekli promosyonlarını açıkladı.

GARANTİ BBVA’DA NAKİT PROMOSYON ÖDEMELERİ ARTTI

Kasım ayından itibaren geçerli olmak kaydıyla SGK ile yeni bir protokole imza atan bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, SGK’ya bağlı 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ve 4C (Emekli Sandığı) hizmet kollarından emekli olan kişiler ile bu emeklilerin hak sahipliğinden dolayı emekli aylığı alan vatandaşlara zamlı promosyon tutarlarınca ödeme yapmaya başladı. Maaşını üç yıl boyunca bankasından alma koşulu ile promosyon ödemesi yapan Garanti BBVA, bu zamlı tutarları da açıkladı.

Sadece 1 Ocak 2023 tarihinden 31 Ocak 2023 tarihine kadar maaş taşıma işlemlerini gerçekleştiren vatandaşların yararlanabileceği Garanti BBVA promosyon ödemeleri kapsamında emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL ödeneceği öğrenildi. Nakit promosyonlar için emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL vaat eden Garanti BBVA, emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 5.400 TL; emekli maaşı 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere ise 6.000 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapacağını ilan etti.

GARANTİ BBVA’DA EK PROMOSYON ÖDEMELERİNE DE ARTIŞ GELDİ

Sadece nakit promosyon ödemelerine değil, aynı zamanda ek promosyon ödemelerine de zam yapan Garanti BBVA, 1 Ocak 2023 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında maaşını üç yıl bankasından alacak olanların iki koşulu yerine getirmesi şartıyla ek 1.500 TL Bonus ödemesi alacağını bildirdi. Garanti BBVA, yerine getirilecek olan şartları da açıkladı.

Garanti BBVA, ek promosyon ödemeleri kapsamında 28 Şubat 2023 tarihine kadar Bonus kredi kartı başvurusunda bulunan emeklilerin 500 TL harcama yapması ile iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi halinde emekli vatandaşların promosyonlardan yararlanabileceğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.