PTT’den 50 bin TL destek almak için başvurular başladı! 82 yaşından küçük olan herkes yararlanabiliyor! Geç kalmayın…

PTT’den 50 bin TL destek almak için başvurular başladı! 82 yaşından küçük olan herkes yararlanabiliyor! Geç kalmayın…
Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için PTT’den bir açıklama geldi. 50 bin TL nakit desteği sunacak olan PTT, destekten yararlanma şartlarını açıkladı. İşte o şartlar…

Bankacılık sektöründe yaşanan yeni gelişmelerden biri de önceleri posta ve telefon ile ilgilenen PTT’nin şimdilerde kargo ve bankacılık sektörüne adım atması oldu. Kendi bünyesinde maaş alan emeklilere özel olarak çeşitli bankacılık hizmetleri sunan PTT, geçtiğimiz yıl itibariyle bu destekleri arasına nakit desteği hizmetini de ekledi. Bu yıl da devam eden PTT nakit desteği için açıklama geldi.

Emekli maaşını PTT’den almaya devam eden kişilerin yararlanabileceği nakit desteği kapsamında PTT’den bir açıklama geldi. Açıklamaya göre Aktifbank ile iş birliği gerçekleştiren PTT, uygun faiz koşulları ve esnek geri ödeme planları ile kredi vereceğini duyurdu. 50 bin TL’ye kadar çekilebilecek olan PTT emekli kredi şartları da yeni yıl için belli oldu.

ŞARTLARI SAĞLAYAN KİŞİLERE KREDİ VERİLİYOR

Sadece emekli olan müşterilerine özel olarak bir kredi paketi hazırlamış olan PTT, emekli olup da maaşını kendi çatısı altında alan kişilere 50 bin TL’ye varan nakit desteği vereceğini duyurdu. Maaşı PTT’den almak zorunluluğunun yanı sıra kredi kullanımına bir de yaş sınırlaması getiren PTT, sadece 82 yaşının altındaki kişilerin kredi kullanabileceğini belirtti.

Bu şartlara ek olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere kredi sağlayan PTT, aynı zamanda emekli maaş gelirinin belgelenmesi halinde kredi vereceğini açıkladı. 50 bin TL’nin geri ödemesine ilişkin de bilgi veren PTT, azami vade süresini 36 ay olarak duyurdu.

HEM SMS HEM BANKA YOLUYLA BAŞVURU YAPILABİLİYOR

PTT’nin kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların kredi başvurusunu nasıl gerçekleştireceği de PTT’nin duyurusu ile ortaya çıktı. Kredi başvurularını şubelerinden fiziki olarak alan PTT, aynı zamanda şubeye gerek kalmaksızın başvuru yapılabilecek bir sistem de geliştirdi.

Kredi başvurularını SMS ile almaya başlamış olan PTT, T.C. kimlik numarasını 3050’ye gönderen kişilerin kredi başvurularının değerlendirmeye alınacağını bildirdi. Emekli kredisini Aktifbank ile gerçekleştirdiği iş birliği ile veren PTT, Aktifbank üzerinden yapılacak olan başvuruları da kabul ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.