Gaziantep FK'nın 580 milyon TL’nin hesabını kim verecek?

Gaziantep FK'nın 580 milyon TL’nin hesabını kim verecek?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde net borç belli oldu gibi. Kulüp başkanlığı için Gaziantepli işadamı Bahadır İkizceli’nin ismi gündeme gelirken İkizceli ise mali müşavirlere kulübün kulübün mali tablosunu inceletti. Borcun 580 milyon TL çıkması zor durumda bırakırken bu kadar borcu iki yılda kimlerin yaptığı merak ediliyor. Bu isimlerin ise bu borcu kabullenip kabullenmeyeceği tartışma konusu oldu.

İKİZCELİ MALI TABLOYU İNCELEDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için ismi ön plana çıkan İkizceli İnşaat’ın sahibi Bahadır İkizceli, 100 ile 120 milyon TL’lik borcu kabul etmesine rağmen yapılan mali incelemeden sonra borcun 580 milyon TL çıkması geri adım attırdı. Bahadır İkizceli’nin başkanlığı belirsizliğini korurken Gaziantep Futbol Kulübü’nün iki yılda 580 milyon TL borçlanması kafaları karıştırdı. Borçsuz teslim alan bu yönetim iki yılda kulübü borç batağına sürükledi. Geçtiğimiz sezon ve bu sezon yapılan transferler Gaziantep Futbol Kulübü çıkmaza sokarken borçsuz teslim alınan kulübün biranda 580 milyon TL borçlandırılması şaşkınlık yarattı.

İKİZCELİ BUGÜN AÇIKLIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığı için ismi ön plana çıkan Bahadır İkizceli’nin Gaziantep Valisi Davut Gül ile yaptığı görüşmeden sonra görevi kabul ettiği öğrenilirken, bugün resmi açıklama yaparak Gaziantep FK’nın yeni başkanı olacağı gelen bilgiler arasında.

BU BORCU KİMLER YAPTI?
Gaziantep Futbol Kulübü’nün iki sezonda 580 milyon TL gibi büyük bir rakamla borçlandırılması şaşkınlık yaratırken bu borcun ise SGK, Vergi ve transfer harcamalarından kaynaklandığı öğrenildi. İki yılda 60’a yakın transfer yapan Gaziantep Futbol Kulübü’ndü borçsuz alınan kulübün biranda bu kadar borç batağına girmesi herkesi şok ederken bu borcun hesabını kim verecek merak edilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.