İYİ Parti Gaziantep eski İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu siyaseti bıraktığını açıkladı!

İYİ Parti Gaziantep eski İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu siyaseti bıraktığını açıkladı!
İYİ Parti Gaziantep eski İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu sosyal sosyal medya hesabından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

İl başkanlığı seçim süreci sancılı geçen Gaziantep İYİ Parti teşkilatında ilginç gelişmeler yaşanıyor. 

Genel merkezin tek aday üzerinde karar alması üzerine farklı isimlerinde başkanlık için açıklama yapmasının ardından partide şok bir gelişme daha yaşandı.

Çarşamba günü Ankara'da Genel Başkan Yardımcıları il başkanlığı konusunu konuşan ve acıma gününü bekleyin diyerek paylaşım yapan Oğuz Hocaoğlu'nun Cuma gününü beklemeden Perşembe akşamından siyaseti bıraktığını açıklaması, "Genel merkezin fikrimi değiştiremediğ için siyaseti bıraktı yorumlarına  yol açtı.

İYİ Parti Gaziantep eski İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu sosyal sosyal medya hesabından önceki gün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti.

"Kamuoyuna duyurulur:

Kıymetli dava arkadaşlarım, genel merkezimizin birbirinden değerli genel başkan yardımcıları ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İstişare etme şansımız oldu. Partimiz ve Gaziantep'imiz için en hayırlı kararı Allah'ın izni ile Cuma günü paylaşacağız.

Bugün yaptığı paylaşımda ise Hocaoğlu, şu paylaşımı yaptı:

"Kıymetli sayfa arkadaşlarım, dostlarım, sevenlerim ve değerli basın mensubu arkadaşlarım. Aktif siyasi yaşamıma bugün itibariyle tamamen son veriyorum. İl başkan adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sonuçların ilimiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.