Gaziantep'te Küçük Çocuklar ANNELERİ VE 6 Aylık KÜÇÜK KARDEŞLERİ İÇİN YARDIM İSTEDİ! AMA Anneleri ÖLMÜŞTÜ

Gaziantep'te Küçük Çocuklar ANNELERİ VE 6 Aylık KÜÇÜK KARDEŞLERİ İÇİN YARDIM İSTEDİ! AMA  Anneleri ÖLMÜŞTÜ
Gaziantep’te soba faciası can aldı. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne hayatını kaybederken 6 aylık bebeği ise yaşam mücadelesi veriyor.

Nizip ilçesinde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti. Gaziantep'in Nizip ilçesinde günlük işlerde yevmiye ile çalışan babanın işe gitmesinin ardından 5 çocuk annesi H.H  4 çocuğunu okula gönderdi. Talihsiz anne ardından 6 aylık bebeği ile kömür sobasını yakarak uykuya daldı. 

Okul dönüşü eve gelen çocuklar annesi tarafından evin kapısı açılmayınca komşularından yardım istedi. Komşuların durumu 112 acil çağrı merkezine bildirilmesi ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri anne'nin cansız bedeni ile karşılaşırken 6 aylık bebeği ise baygın şekilde buldu.  Sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından anne H.H'nin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, 6 aylık bebek ise Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesine kaldırıldı. Hastane yetkilileri, H.H'nin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğinin belirlendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.