Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde ŞOK atamalar... Kimler nereye atandı?

Gaziantep Üniversitesi Hastanesinde ŞOK atamalar... Kimler nereye atandı?
Gaziantep üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetiminde flaş atama. Mustafa Kalkan Genel Sekreter yardımcılığına, Hastane Müdürü Cuma Kerkez ise Başmüdürlüğe atandı.

Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğünü uzun bir süredir başarılı bir şekilde yürüten Mustafa Kalkan  Rektörlük makamının görevlendirmesi ile terfi ederek Üniversite Genel Sekreter yardımcılığına getirilirken, yıllardır başarılı bir şekilde müdürlük görevini sürdüren, sivil toplum örgütlerince takdir edilen Sağlık-Sen'in üç dönem şube başkanlığını yapan Cuma Kerkez’in ise hastane Başmüdürlüğüne atama yazısı Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından hastane Başhekimliğine gönderildi.

Geçtiğimiz aylar içerisinde hastane müdürü olarak görev yapmakta olan Gülsemin Acıoğlu ağız ve diş hastanesine müdür olarak atanmıştı, Bu atamaya itiraz eden Acıoğlu’nun bölge idare mahkemesine yapmış olduğu başvuru sonucunda mahkeme kararı ile tekrar görevine iade edildi öğrenilirken, hastane Başmüdürü Mustafa Kalkan’ın da karara itiraz ederek mahkemeye başvuracağı ve görevine tekrar döneceği dilden dile dolaşılıyor. Kalkan’ın ataması Nizip ve Gaziantep siyasetini ciddi anlamda rahatsız edeceği belirtiliyor.

Öte yandan Gaziantep üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın yapmış olduğu bir diğer atama ile birlikte 12 yıldır hastanenin merkez koordinatörlüğünü yürüten Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu’nun yerine Prof. Dr. Hülya Çiçek’in atandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.