Nakde Sıkışanlar İçin Ziraat Bankası, Banknotları Dizdi! 10 Bin TL’yi Çoktan Hazırladı! Sadece Başvuru Tarihini Kaçırmamak Gerekiyor!

Nakde Sıkışanlar İçin Ziraat Bankası, Banknotları Dizdi! 10 Bin TL’yi Çoktan Hazırladı! Sadece Başvuru Tarihini Kaçırmamak Gerekiyor!
Yeni yıla 10 bin TL faizsiz kredi kampanyası ile giren Ziraat Bankası’ndan kampanyanın son tarihine ilişkin açıklama geldi. İşte o açıklama…

Nakde sıkışan vatandaşların uygun faiz oranları ve çok sayıda kampanya nedeniyle ilk başvurduğu bankalardan biri olan Ziraat Bankası isimli kamu bankasından 2023 yılının en kazançlı kampanyası açıklaması geldi. Ziraat Bankası, kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine sunacağı 10 bin TL’lik nakit desteği açıklamasının ardından kampanya koşullarına ilişkin de bilgi veren bir açıklama gerçekleştirdi.

Çok sayıda kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, bu kampanyalarına bir yenisini de 2023 yılının ilk ayında ekledi. Nakit desteğini içeren bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, gerçekleştirdiği açıklamada kampanaya kapsamında yapılması gerekenleri anlattı. Ziraat Bankası’nın duyurusunu okuduktan sonra şartları yerine getiren tüm banka müşterileri, 10 bin TL nakdi hesabından çekebiliyor.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 10 BİN TL NAKİT DESTEĞİ

Yüksek enflasyonun tetiklediği hayat pahalılığı nedeniyle nakde sıkışan vatandaşları bir kampanya ile buluşturmaya başlamış olan Ziraat Bankası, dijital bankacılık kanallarından müşterisi olan herkese 10 bin TL destek vereceğini duyurdu. Destek kapsamında birtakım koşullar belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu koşullara ilişkin de açıklama gerçekleştirdi.

Ziraat Bankası’nın mobil kanallarından Bankkart kredi kartı başvurusu yapıp da onay alan kişilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında Ziraat Bankası, müşterilerine nakit avans desteği veriyor. Sıfır faizle verilen bu destekten 10 bin TL’ye kadar olan üst limit ile yararlanılabiliyor.

ZİRAAT BANKASI, SON TARİHİ DUYURDU

Kampanyadan faydalanmak için belirli bir tarih aralığı seçmiş olan Ziraat Bankası, kampanyanın yalnızca 31 Ocak’a kadar başvuru yapan müşterilerince kullanılabileceğini belirtti. 10 bin TL’ye varan taksitli nakit avansı faizsiz bir şekilde verecek olan Ziraat Bankası, geri ödemelere ilişkin de bir duyuru gerçekleştirdi.

Kampanya kapsamında sağlayacağı taksitli nakit avansın geri ödemelerine ilişkin bir duyuru yayınlamış olan Ziraat Bankası, nakit avansların 6 aya varan taksitler ile geri ödenebileceğini bildirdi. Her kredi kartını kampanya kapsamına almayan Ziraat Bankası, Bankkart Genç ve Bankkart Ücretsiz kart ile ek kart ve sanal kart başvurularının kampanyadan yararlanamayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.