Gaziantep FK’da sürpriz gelişme! O isimler devam ediyor

Gaziantep FK’da sürpriz gelişme! O isimler devam ediyor
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Cevdet Akınal ve yönetimi istifa ederken bu isimlerin 22 Ocak 2023 tarihine kadar görevlerinin başında oldukları öğrenildi. Dernek yönetimini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nezdinde tescil ettiren Kırmızı-Siyahlı kulüpte A.Ş. yönetimine ise 22 Ocak 2023 tarihine kadar dev etmeleri için izin verildiği öğrenildi. Akınal ve yönetiminin şu anda kulübün imza yetkilisi oldukları öğrenilirken 22 Ocak’tan itibaren görevlerinden ayrılacakları kaydedildi.

A.Ş. YÖNETİMİ GÖREVİNİN BAŞINDA
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için çok sayıda isim gündeme getirilirken hiçbir ismin şu ana kadar başkanlık için harekete geçmediği öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’nin 30 kişilik yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tescil edildiği ve dernek yönetiminin işinin başında olduğu öğrenilirken şirket yönetimine seçilen Akınal ve ekibinin de 22 Ocak 2023 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu’ndan izinli olarak görevlerinin başında olacakları kaydedildi.

TFF 22 OCAK’A KADAR İZİN VERDİ
Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tescil edilmesi gereken Gaziantep Futbul Kulübü A.Ş. yönetiminin tescii için 22 Ocak tarihine kadar izin verdi. 22 Aralık’ta yapılan kongreden sonra bir aylık izin alan A.Ş. yönetiminin görevlerinin başında olduklarını ve 22 OCak’a kadar tescil yaptırmaları gerektiği, bu tescil işlemi yapılmaması durumunda kulübün kayyuma kalabileceği bildirildi.

SON KARARI ŞAHİN VE GÜL VERECEK
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle yöneticiler istifa etmek zorunda kalırken 22 Ocak tarihine kadar ise kulübün geleceğiyle ilgili kararın net bir şekilde verilmesi gerekiyor. Bunun için gözler Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in vereceği karara çevrildi. Şirket yönetiminin kendilerine vaad edilen desteğin verilmemesinden dolayı istifa ettikleri öğrenilirken kulübün geleceğiyle ilgili kararın ise önümüzdeki hafta içerisinde verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.