Mobilya Sektöründe Jet Sosyete İlgisi! En Ufak Koltuk Takımı 90.000 TL!

Mobilya Sektöründe Jet Sosyete İlgisi! En Ufak Koltuk Takımı 90.000 TL!
Yeni yılın gelmesiyle beraber mobilyalarını değiştirmek isteyen veya yeni evlenecek olan kişiler mobilyalardaki pahalılıktan yakınmaya başladı. Fakat Türklerin bu yakınmalarına karşı mobilya sektöründe uluslararası alanda daha farklı gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Son dönemlerde uluslararası alanlarda yükselişe geçen Türk mobilya firmaları artık mobilya açığını kapattıklarını dile getiriyor. Dünya üzerinde jet sosyeteye çalışmakta olan firmaların ürünlerinin fiyatı görenleri şok etse de takımlar jet sosyete tarafından neredeyse yağmalanıyor. Bu fiyatlara göre bir koltuk takımının fiyatı ise 880.000 TL olarak gündeme geldi.

FİYAT YÜKSELİŞİNDE SINIR YOK

Show Haber’de yayınlanan görüntülere göre, muhabirle konuşan bir mobilya üreticisi, herhangi bir koltuğu işaret etti ve şöyle söyledi: “Normalde 22 bin lira, şu anda biz 16 bin 500 lira periyodunda devam ediyoruz” dedi. Öte yandan “En ufak bir koltuk takımı 90 bin TL ile 100 bin TL arasında başlangıcıdır, sınırı da yoktur.”

“TAMAMEN ULUSLARARASI, JET SOSYETEYE ÇALIŞIYORUZ”

Mobilya arayışında ne kadar uygun fiyatlı ürün arayan kişiler olsa da, bu kişiler dışında bir de ünlü isimler var. Bu ünlü isimlerin ise fiyat konusunda herhangi bir sınırı yok. Bununla ilgili olarak Türk mobilyacı Made in Italy olayının artık bittiğini, öyle bir şeyin kalmadığını ve bu açığı Türkiye’nin kapattığını söyledi. Mobilyacı, “Tamamen uluslararası, jet sosyeteye çalışıyoruz.” dedi.

Ünlü isimlerin ya da markaların tercih ettiği mobilyalarda özel tasarım kullandıklarını belirten mobilyacı, bu mobilyaların satış fiyatlarının ise oldukça pahalı olduğunu açıkladı. Bu konuyla ilgili, ürünlerin son derece pahalı olduğunu ve uluslararası bir markaya seri ürettikleri bir ürün olduğunu söyledi.

Mobilyalar zaten pahalı fakat bir de özel tasarım olunca bu fiyatlar iki katına çıkabiliyor. Tamamıyla ceylan derisi kullanılarak yapılmış olan bir koltuk takımının 880.00 TL olduğunu belirten mobilyacı, komidinin ise 21 bin dolar yani Türk lirasına çevrildiğinde ise 392.000 TL’ye satıldığını söyledi.

Ancak firmaların bütçeyi zorlamayan, daha ortalama fiyatlı olan modeller için de kampanyalar yaptığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.