Gaziantep FK'da ortak akıl hamlesi! Başkan kim oluyor?

Gaziantep FK'da ortak akıl hamlesi! Başkan kim oluyor?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan kriz devam ederken yönetim kurulunun istifasından sonra gözler ortak aklın vereceği karara çevrildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan kriz devam ederken yönetim kurulunun istifasından sonra gözler ortak aklın vereceği karara çevrildi. Şehrin tek süper lig kulübü olan Gaziantep Futbol Kulübü’nü zor günler beklerken Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve GAGEV yöneticilerinin vereceği ortak karar sonrasında kulübün yeni başkanı ve yönetimi belli olacak.

Gaziantep Futbol Kulübü Derneği’ne olağanüstü kongre sonrasında seçilen 30 kişilik yönetim kurulu TFF nezdinde iki gün önce tescil edildi. Bu yönetim kurulunun görevinin başında olduğu ve sadece Başkan Cevdet Akınal’ın istifa ettiği öğrenildi. Bu istifadan sonra yeni başkanın kim olacağına ortak aklın karar vereceği öğrenildi. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile GAGEV yönetiminin karar vereceği öğrenilirken başkanlığa kimin geleceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.