İngiltere Yolculuğuna Hazır Olun! Dev Alım Bu Sefer Kraliyet Ailesinde! Yıllık 776 Bin Lira Maaş Verecek! İşte Detaylar…

İngiltere Yolculuğuna Hazır Olun! Dev Alım Bu Sefer Kraliyet Ailesinde! Yıllık 776 Bin Lira Maaş Verecek! İşte Detaylar…
Geçtiğimiz günlerde internette verilen bir iş ilanı gündeme bomba gibi düştü. İngiliz kraliyet ailesinin yıllık 34 bin sterlin maaş karşılığında helikopter operatörü aradığı açıklandı. Türk lirasıyla hesaplandığında bu rakam 776 bin lira yapıyor. İşte detaylar...

Buckingham Sarayı’ndan verilen ilanın detaylarında ise, Kral 3. Charles ve diğer kraliyet üyelerinin güvenle seyahat edebilmesi amacıyla bir helikopter operasyon görevlisi arandığı açıklandı. İşe alınacak kişi kralın uçuş ekibinin bir parçası olacak, kraliyetteki helikopterlerin hareketini takip edecek ve güvenliklerinden sorumlu olacak.

37,5 SAAT ÇALIŞACAK

Yayınlanan haberlere göre; bahsedilen ilanda, görevli esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek biri olacak. Haftada ortalama 37,5 saat çalışacak bu görevli pilotlar ve yer ekibiyle koordinasyon halinde olacak. İşe alınacak bu görevli, uçuşların güvenliğiyle alakalı iletişi sağlayacak ve uçuşlarda yaşanabilecek risklerin azalmasını yardımcı olacak.

Yayınlanan ilana göre, başarılı olan adaylarda organizasyon ve yönetim tecrübesi aranıyor. Aynı zamanda alınacak kişinin havacılık alanında deneyimli olması da bekleniyor.

12 TANE İLAN VERİLDİ

Kraliyet ailesi eleman olarak alacağı kişileri genellikle internet üzerinden vermiş olduğu iş ilanlarıyla seçiyor. Buckingham Sarayının iş ilanı sitesinde ise şu anda 12 adet ilan gözüküyor. Bu ilanların arasında bilet satış görevlisi, aile koordinatörü ve proje müdürü gibi seçenekler bulunuyor.

Bunun öncesinde Kral 3. Charles yanında çalışacak kişilere kendi cebinden para vereceğini açıklamıştı. Çalışanlarının artan faturalarına destek olmak için kesenin ağzını açan Kral, düşük maaş alan çalışanlarına kendi cebinden 600 sterlin ikramiye vereceğini söylemişti. Türk lirasına çevrildiğinde ise bu tutar 13.693,07 TL yapıyor.

Geçen sene ise Buckingham Sarayı’nın bahçelerine bakmak için yeni bir bahçıvanın işe alınacağı açıklanmıştı. Haftada 5 gün çalışacak olan bahçıvana 23-25 bin sterlin arasında bir maaş ödenecek. Bunun dışında kraliyetteki tören arabalarını çeken atlara bakacak bir kişi arandığı da duyurulmuştu. Atlara bakacak olan kişinin de bahçıvan gibi birçok hakkı olacağı söylenmişti. Bu haklardan biri olarak da işe alınan kişilerin sarayda kendisi için olan yerde yaşayabileceği vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.