SON DAKİKA..! Gaziantep FK’da yönetim muamması! Dernek tescil edildi, A.Ş. yönetimi yok!

SON DAKİKA..! Gaziantep FK’da yönetim muamması! Dernek tescil edildi, A.Ş. yönetimi yok!
Gaziantep Futbol Kulübü’nün 22 Aralık’ta yapılan olağanüstü kongresinde dernek yönetimi belirlendi. Bu dernek yönetimin içerisinden 5 değişiklik yapılacak A.Ş. yönetimide belirlendi. Ancak, Akınal ve ekibi dernek yönetiminin belirlendiği olağanüstü kongre sonucunu tescil ettirmeyince sıkıntı çıktı. Önceki gün tescil yapılırken yeni belirlenen 30 kişilik yönetim kurulunun görevinin başında olduğu bildirildi.

KULÜPTE BELİRSİZLİK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yapılan olağanüstü kongrede yeni seçilen 30 kişilik dernek yönetiminin isimleri tescil yapılmayınca sorun oldu. A.Ş. yönetimi belirlenmesine rağmen resmi olarak yönetici olamayan isimler şok yaşarken kulüpte yaşanan belirsizlik bir sorunu daha ortaya çıkardı.

DERNEK YÖNETİMİNE ŞOK
Cevdet Akınal başkanlığında belirlenen dernek yönetimi 22 Aralık 2022 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede seçilen yönetim önceki gün tescil yapıldı. Bu yönetim kurulunun tescil edilmemesi sıkıntı olurken Akınal ve ekibi bu tescili önceki gün yaptı. Dernek yönetimi TFF nezdinde tescil edilirken A.Ş. yönetimi ise henüz seçilmediği ortaya çıktı.

A.Ş YÖNETİMİ NE OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde dernek yönetimi 22 Aralık 2022 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede belirlenirken A.Ş. yönetimi ise belirlendiği açıklanmıştı. Ancak, dernek yönetimini TFF nezdinde önceki gün tescil yaptıran Cevdet Akınal’ın başkanlığını yaptığı A.Ş. yönetiminin ise yetkili olmadığı ortaya çıktı. A.Ş. yönetimi olarak göreve geldikleri açıklanan 22 kişilik yönetimin kulüpte yetkili olmadığı öğrenildi. Tescilden sonra bu yetkinin alınıp alınmayacağı ise merak ediliyor.

İŞTE SEÇİLEN İSİMLER;
Gaziantep Futbol Kulübü’nün olağanüstü kongresinde seçilen isimler görevlerinin başında. Sadece Cevdet Akınal’ın istifa ettiği dernek yönetiminde şu isimler yer alıyor;
Adnan Ünverdi 
Ahmet Fikrer Kileci 
Ahmet Remzi Tabur 
Ayşen Ahi 
Batıkan Erkan Tural 
Bora Tezel 
Emrah Özdağlı 
Erhan Özmen 
Fahrettin Kaplan 
Halit Acar 
İzzet Bakır 
Kenan Uygur 
Mehmet Akıncı 
Mehmet Ali Şimşek 
Mehmet Cihan Koçer 
Mesut Çakmak 
Hüseyin Ulutaş 
Mehmet Salih Öztürk
Mehmet Tuncay Yıldırım
Memik Yılmaz
Mert Bülent Güllüoğlu
Metin Erturhan
Mustafa Kemal Güneş
İbrahim Gümüşoğlu
Samet Bayrak
Sedat Özdinç
Serhat Tümer
Tayyar Şafak Salıcı
Uğur Şireci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.