Gaziantep'e Gaziray'dan Sonra METRO müjdesi... Fatma Şahin, Gaziantep'e Metro projesinin startını vereceklerini müjdeledi!

Gaziantep'e Gaziray'dan Sonra METRO müjdesi... Fatma Şahin, Gaziantep'e Metro projesinin startını vereceklerini müjdeledi!
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle buluşmasında önemli açıklamalar yaptı. Şahin, 2024 yılında Metro projesinin startını vereceklerini müjdeleyerek, “Uygulama projesi AYGM tarafından onaylandı. Eğer ki bakanlık 2024 programına almazsa, B planımız hazır, kendi bütçemizle bunu yapacağız. Bunun için kaynağımız da var” dedi.

METRO PROJESİ BEKLENİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle buluşmasında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Şahin, kentte yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, kentin ulaşım sorununu çözecek olan önemli projelerde olan Metro Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.  Metro Projesi’nin hazır olduğunu kaydeden Şahin, projenin 2024 yılında yatırım programına alınması için tüm temasları sürdürdüklerini söyledi. İstasyon’dan başlayıp, Düztepe, Onkoloji Hastanesi ve Şehir Hastanesi güzergahında 10 kilometrelik Metro için uygulama projesinin AYGM tarafından onaylandığını açıklayan Şahin, ““Ankara’ya yıllardır bu projemizi söylüyorduk. Hele Gaziray’ı bitirelim diyorlardı. Çok şükür Gaziray bitti. Şimdi yeni hedefimiz Metro. İnşallah 2024 yılında Metro’nun temelini atacağız. Bu konuda Bakanlık ile çalışıyoruz. Eğer ki bir aksilik çıkar ve yatırım programına alınmazsa, B planımız da hazır. Bu projeyi kendimiz yapacağız. Bunun için kaynaklarımız da var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.