Gaziantep'te Berberlerde ZAM yaptı! İşte Beberlerin Yeni Tıraş Olma Fiyat Tarifesi

Gaziantep'te Berberlerde ZAM yaptı! İşte Beberlerin Yeni Tıraş Olma Fiyat Tarifesi
Yeni yıl ile birlikte Gaziantep’te esnaf odaları, tarife değişikliğine gitti. Kentte faaliyet gösteren berber esnafı da yükselen maliyetler sonrası tarifelerde artış yaptı.

Artan hayat pahalılığı, maliyetler ve dükkan kiraları sonrası berber esnafı zor günlerden geçiyor. İşlerine devam edebilmek için esnaf zam talebinde bulunurken, Gaziantep Berber Odası tarafından fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Hazırlanan 2023 yılı 1.Sınıf Fiyat Tarifesine göre, saç, sakal kesimi, yıkama ve fön ücreti 110, yalnız saç kesimi ve yıkama 80, yalnız sakal tıraşı 60, saç yıkama, bakım ve fön 50, çocuk tıraşı 50 TL olarak belirlendi.

ŞARTLAR ZORLAŞTI!

Yeni fiyat tarifesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Berberler Odası Başkanı Hacı Darıcı, ‘’2023 yılı fiyat tarifemiz belli oldu, odamızdan temin edebilirsiniz. Mevcut şartlar neticesinde müşterilere faaliyet gösteren ustalarımızın, geçimini sağlaması oldukça güç. Bu nedenle fiyat tarifelerine bu yönde bir değişiklik yaptık. Fiyat tarifelerini vatandaşların göreceği şekilde dükkanlarınıza asmanızı ve tarifeye uygun şekilde çalışmanızı bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.