Zamlı damacana su fiyatlarının kurbanı olmayın! Bu kampanyaya başvurun anında beş damacana su kazanın! Son gün…

Zamlı damacana su fiyatlarının kurbanı olmayın! Bu kampanyaya başvurun anında beş damacana su kazanın! Son gün…
Yeni bir kampanya duyuruldu. Damacana su kullanan kişileri ilgilendiren kampanya kapsamında 5 damacana su hediye edileceği öğrenildi. İşte o kampanya ve şartları…

2023 yılının zamlar ile başladığı artık herkesin malumu haline geldi. Akaryakıttan tüp fiyatlarına; sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan ete kadar her kalem harcama ocak ayının ilk haftasından zamlandı. O harcamalara son olarak damacana sular da eklendi. Geçtiğimiz yıl ortalama 18 TL’den satılan damacana su fiyatlarının bu seneki ortalama fiyatı 30 TL’yi aştı. Zamlı fiyatlardan damacana su almak istemeyenlere özel ise, kaçırılmayacak bir kampanya açıklandı.

Damacana su denince akla gelen ilk markalardan biri olan Erikli Su, yeni yıla özel bir kampanya düzenledi. Geçtiğimiz yıl da ara ara gerçekleştirdiği bir kampanyayı yeni yılın ilk ayına özel olarak yeniden devreye alan Erikli Su, bedava damacana hediye edeceği ‘Erikli Biri Sizden Biri Bizden Kampanyası’nın startını verdi. Kampanya kapsamında detayları duyuran Erikli Su, kampanyaya başvurmak isteyen müşterilerine seslendi.

ERİKLİ SU’DAN BEŞ DAMACANA SU HEDİYESİ

Müşterilerine özel olarak bir kampanya gerçekleştirmiş olan Erikli Su, 04 Ocak 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında ve kampanyaya katılım sağlayan su bayileri ve hizmet noktalarında alışveriş yapmak koşulu ile müşterilerinin beş damacana su kazanabileceğini bildirdi. Kampanya kapsamındaki şartlarını duyuran Erikli Su, kampanyadan nasıl yararlanılabileceğini de açıkladı.  

Kampanyadan faydalanarak üye olan müşterilerinin ikinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu siparişlerinde bir adet 19 litre Erikli damacana suyu bedelsiz almaya hak kazanacaklarını bildiren Erikli Su, kampanya kapsamında toplam beş adet ücretsiz damacana su hediye edeceğini açıkladı. Kampanya kapsamında yeni abone olmak isteyen müşterileri için de bir duyuru yapan Erikli Su, kampanyadan yeni müşterilerinin nasıl yararlanabileceğine açıklık getirdi.

ERİKLİ SU MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN GEÇ DEĞİL

Yeni müşterilerini de kampanyaya dahil edecek olan Erikli Su, her müşteri için 1 sefer yararlanmak üzere 19 litre Erikli markası dışında herhangi bir markanın damacanalarını verip depozito bedeli ödemeden kampanyaya dahil olabileceklerini bildirdi. Kampanya kapsamına dahil olmak isteyen ancak elinde hiç damacana olmayanlara da seslenen Erikli Su, bu müşterileri için bir depozito ücreti belirledi.

Elinde damacana olmayan yeni müşterilerine de kampanyaya katılım çağrısında bulunan Erikli Su, duyurusunda; “Elinde herhangi bir 19 L şişesi olmayan ve kampanyaya katılması uygun olan müşteriler ise depozito bedeli 30 TL (KDV dahil) ödeyerek kampanyaya dahil olabileceklerdir” ifadelerini kullandı. Öte yandan Erikli Su’dan kazanılacak olan hediye damacanaların son kullanım tarihi 30 Nisan 2023.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.