Gaziantep'teki üniversiteliler yaşlılarla resim çizdi

Gaziantep'teki üniversiteliler yaşlılarla resim çizdi
Gaziantep'te bir grup üniversite öğrencisi, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlarla resim çalışması gerçekleştirdi.

Gaziantep Üniversitesi Genç Ofisi gönüllüsü 10 üniversite öğrencisi, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.Burada kalanlarla sohbet eden gençler, onlarla resim ve boyama çalışmaları yaptı.Sanat Eğitmeni Şeyma Demir, yaptığı açıklamada, farklı, anlamlı çalışmaya imza attıklarını ve duygulu anların yaşandığını belirtti.

Bu projenin kendileri için çok önemli olduğunu ve toplumun kıymetli kesimiyle buluştuklarını anlatan Demir, şunları kaydetti:

"2 kuşak arasındaki farklılıklarımıza rağmen insan olarak birbirimize ihtiyacımızın olduğunu, duygularımızı, hislerimizi dile getirmek için sanatın birleştirici gücüne inanarak yaşlılarımızla buluştuk. Üniversiteli gençler olarak etkinlikte değerli duygular içerisinde zaman geçirmemize sebep ve anlamlı oldu. Bu resim etkinliğimizle hem yaşlılarımıza moral olduk hem de gençlere saygının, sevginin bir arada olmanın önemini sağlamayı amaçladık."Demir, yaşlıların unutulmaması gerektiğini, her etkinliğin ve ziyaretin onlara moral kaynağı olduğunu ve mutluluğa dönüştüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.