Emekli maaşına sahip olanlara destek veriliyor! Tam 7 bin 500 TL… Üstelik tek tuşla başvuru yapmak mümkün!

Emekli maaşına sahip olanlara destek veriliyor! Tam 7 bin 500 TL… Üstelik tek tuşla başvuru yapmak mümkün!
Özel bankaların emekliler için düzenlediği kampanyalar arasına bir yenisi daha eklendi. Yapı ve Kredi Bankası, 2023 yılının ilk emekli promosyonu kampanyasında emeklilere ödediği tutarlar ile dikkat çekti.

Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK) hizmet kollarından emekli olan vatandaşlara ödenen emekli promosyonları, 2022 yılında artırıldı. SGK’nın 19 banka ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında daha önce 500 TL ile 750 TL arasında olan taban promosyon ödeme tutarları, 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle 3 bin TL ile 5 bin TL aralığına yükseltildi. SGK ile anlaşmaya varan bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası da bu doğrultuda promosyon tutarlarını artırdı.

Sene boyunca emeklilere özel avantajları ile dikkat çeken Yapı ve Kredi Bankası, 2023 yılına da hızlı başladı. Şimdilerde en yüksek emekli promosyon ödemesini gerçekleştiren bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda emeklilere ek promosyon ödemesi gibi avantajlar da sunmaya başladı. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, emekli promosyonlarından yararlanılabilecek olan son tarihi açıkladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI GÜNCELLENDİ

Emekli maaşını taşımayı düşünen vatandaşlar için bir duyuru yayınlayan Yapı ve Kredi Bankası, duyuruda; “1 Kasım 2022 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL'ye varan nakit emekli maaşı banka promosyonu fırsatından yararlanabileceklerdir” ifadelerine yer verdi. Ardından maaşa göre promosyon tutarı açıklaması gerçekleştiren Yapı ve Kredi Bankası, hangi maaşa ne kadar ödeme yapacağına açıklık getirdi.

Emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı ve Kredi Bankası’ndan almayı kabul eden emeklilerin alacağı promosyon tutarları netlik kazandı. 31 Ocak’a kadar devam edecek olan Yapı ve Kredi Bankası promosyon kampanyası kapsamında bir aylık maaşı 3.4999 TL’ye kadar olanların 4 bin 200 TL; bir aylık maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanların 4 bin 900 TL; bir aylık maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanların 6 bin 300 TL; bir aylık maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanların ise 7 bin TL promosyon alabileceği öğrenildi.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA EMEKLİLERİN AYRICALIKLARI ARTIRILDI

Emeklilere pek çok avantaj ve ayrıcalık tanıyan Yapı ve Kredi Bankası, bu ayrıcalıklarda da artışa gitti. Emeklilere özel olarak ek promosyonlar sunan Yapı ve Kredi Bankası, emekli maaşını taşıdıktan sonraki 60 gün içerisinde iki yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilerin ek 200 TL daha nakit promosyon kazanabileceğini ifade etti.

Yapı ve Kredi Bankası’nın emekliler için sunduğu bir başka ek promosyon da kredi kartı başvurusundan geldi. Kampanya sürecinde ilk kez kredi kartı başvurusu yapan emeklilerin 28 Şubat’a kadar 500 TL harcama sınırına ulaşması halde ek 300 TL daha promosyon alabileceği öğrenildi. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası’na maaş taşıma işlemleri e-Devlet üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.