Gaziantep’te İşsizlik Sorunu İçin Büyük Haber! İŞKUR Listeleri Yayınladı! İşte 10 Ocak 2023 Gaziantep Güncel İş İlanları…

Gaziantep’te İşsizlik Sorunu İçin Büyük Haber! İŞKUR Listeleri Yayınladı! İşte 10 Ocak 2023 Gaziantep Güncel İş İlanları…
Gaziantep için yayınlanan İŞKUR ilanları arasına bir yenisi daha eklendi. 15 personel alacak olan bir kurum alacağı personellere ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Türkiye’nin her yerinde işe alım ilanlarını iş arayan vatandaşlar ile buluşturan Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR), Gaziantep’teki vatandaşlar için de işe alım ilanlarını sık sık güncellemeye başladı. Hem kamu hem de özel sektör iş ilanlarını Gaziantepliler ile paylaşan İŞKUR, bugün yayınlanan Gaziantep iş ilanları listesini duyurdu. Öte yandan o ilanlar arasında bir şirket yapacağı toplu alım ile dikkat çekti.

Sanayi bölgesi gelişmiş olan illerden biri olması sebebiyle sık sık işe alım ilanlarının yayınlandığı Gaziantep’te bu iş ilanları arasına yenilerini ekledi. 10 Ocak 2023 tarihinde ilan yayınlayan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yeni yapacağı alıma ilişkin detaylı bilgi paylaşımı gerçekleştirdi.

TOPLAM 15 KİŞİ ALINACAK

Gaziantep’te hazır giyim alanı üzerine hizmet veren şirketlerden biri olan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yeni yapacağı personel alımına ilişkin bilgi verdi. Bu ay içerisinde 6 kalite kontrolcü, 4 paketleme işçisi alacağını duyuran Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, aynı zamanda 5 düz dikiş makineci alacağını ilan etti.

Başvuruları İŞKUR üzerinden alacak olan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kalite kontrolcü için referans numarasını “00007208956”; paketleme işçisi için referans numarasını ise “00007208961” olarak duyurdu. Öte yandan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne düz dikişi makineci olarak başvuru yapmak isteyenlerin ise “00007208965” referans numaralı ilana başvuru yapması gerektiği öğrenildi.

YEMEK DESTEĞİ VERİLECEK

Şartlara ilişkin de açıklama gerçekleştiren Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, kalite kontrol işçisi ile paketleme işçisini 20 ila 35 yaş aralığındaki kadınlardan seçeceğini duyurdu. Düz dikiş makinecisi için hem kadın hem erkek adayların başvurularını değerlendirecek olan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, bu pozisyon için de bir yaş şartı belirledi.

Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin düz dikiş makinecisi için belirlediği yaş aralığı 25-40 arası oldu. Erkek adaylar için askerliği yapmış ya da muaf olan kriterini belirlemiş olan Mega Fashion Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yemek desteği vereceğini de bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.