Flaş Haber! Gaziantep FK kayyuma mı kalıyor?

Flaş Haber! Gaziantep FK kayyuma mı kalıyor?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan kriz devam ederken Kulüp Başkanlığı’na iki hafta önce yeniden seçilen Cevdet Akınal’ın ve yönetiminin istifasından sonra gözler kulübün geleceğine çevrildi. Ekonomik krizi aşamayan Kırmızı-Siyahlı kulübün kayyuma kalması gündeme gelirken yeni başkanın kim olacağı tartışma konusu oldu. Peki, yeni başkan çıkacak mı? işte detaylar;

LİGDE KAZANAMIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü tam 7 haftadır galibiyet hasretine devam ediyor. Son olarak İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırmızı-Siyahlı takımın ligde aldığı başarısız sonuçlar dikkat çekerken futbolcuların ise sahada beklentilerin uzağında kaldıkları görülüyor. Gaziantep ekibinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kulübü zor günlerin beklediği görülüyor.

YÖNETİM İSTİFA ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığından istifa eden Cevdet Akınal, kulüple yollarını ayırırken mevcut yönetim kurulunun da istifa ettiği öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada yönetim kurulu adına konuşan Cevdet Akınal, yönetim olarak istifa ettiklerini açıkladı. Şimdi yeni yönetimin kimlerden oluşacağı tartışma konusu oldu.

GÖZLER GÜL VE ŞAHİN’DE
Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkan ve yönetimin istifasından sonra kulübün geleceği karanlık gözükürken gözler ise Gaziantep Valisi Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e çevrildi. Yönetim kurulu geçtiğimiz hafta Vali Gül’ü ziyaret ederek kulübün geleceğiyle ilgili bilgi verirken istifa kararının ise o görüşmeden sonra alındığı ortaya çıktı. Cevdet Akınal ise önceki gün yeniden Vali Gül ile görüşürken yönetimin istifasını ise kulübün internet sitesinden duyurdular.

KAYYUM KONUŞULUYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kayyum sözkonusu oldu. Kırmızı-siyahlı takımda başkan Cevdet Akınal istifa ederken kulübün geleceği ise merak konusu oldu. Yüklü miktarda olan borç nedeniyle Gaziantep ekibinde son durum tartışma konusu olurken kulübün kayyuma kalması ise netleşmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.