Gaziantep'te Migros'tan Alışveriş Yapanlar Dikkat! Karşılıksız 500 TL Tanımlanacak! Resmen Açıklandı

Gaziantep'te Migros'tan Alışveriş Yapanlar Dikkat! Karşılıksız 500 TL Tanımlanacak! Resmen Açıklandı
Migros ile iş birliği gerçekleştiren ON Bankacılık, 500 TL’ye varan Migros hediye çeki vereceğini duyurdu. İşte kazandıran kampanya ve detayları…

Bankaların 2023 yılında da devam eden müşteri kazanç odaklı kampanyaların sayısı her geçen gün artmaya devam ederken; bir atakta Burgan Bank’ın dijital uzantısı olan ON Bankacılık sisteminden geldi. ON’lu olan banka müşterilerinin yakınlarını davet etmesi koşulunda hediye çeki verecek olan ON Bankacılık, kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirledi. Bu şartları açıklayan ON Bankacılık, Migros ile başlayan iş birliğini de resmen duyurdu.

ON Bankacılık’ın yeni kampanyası kapsamında Migros ile iş birliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda bir referans kampanyası düzenlemesi olan ON Bankacılık, yeni kampanyasının tüm detaylarını ve kampanyadan yararlanma şartlarını müşterileri için paylaştı. Referans ile ON Bankacılık sistemine dahil olan kişilerin de kampanya tarihi boyunca şartları yerine getirerek 500 TL’ye varan Migros hediye çeklerinden yararlanabileceği öğrenildi.

ON BANKACILIK’A REFERANS OLAN 500 TL’Yİ CEBİNE KOYUYOR

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan ON Bankacılık, 3 Ocak 2023 tarihi ile 30 Haziran 2023 tarihi arasında bankasına yakınlarını davet eden kişilerin referans başına 100 TL olmak üzere toplamda 500 TL Migros hediye çeki kazanacağını ilan etti. ON Bankacılık’ın kampanya şartları kapsamına ilişkin gerçekleştirdiği yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“Sevdiklerinizi ON'un avantajlarla dolu dünyasından faydalanmaları için davet etmeniz halinde, davet kodunuzla ON'lu olan her sevdiğiniz için 100 TL, toplamda 5 sevdiğiniz için 500 TL'ye varan hediye çeki kazanabilirsiniz. Üstelik davet kodu ile ON'lu olan yakınlarınız da sevdiklerini davet ederek bu avantajdan faydalanırlar.”

KAMPANYA KAPSAMINDA EN FAZLA 5 KİŞİYE REFERANS OLUNABİLİYOR

Kampanya süresi boyunca en fazla 5 kişiye referans olmaya izin veren ON Bankacılık, Migros’tan ‘100 TL Dijital Alışveriş Kodu’ hediye edeceği kampanyasından yararlanmak için müşterilerine özel davet kodlarının paylaşılmasını ve bu paylaşım sonrası referans olunan kişinin sistemine üye olması gerektiğini bildirdi. Kodların geçerli olduğu Migros’ları da duyuran ON Bankacılık, kodların; Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında, Macrocenter Kiosk, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’de geçeceğini belirtti.

Kodların tek kullanımlık olduğunu bildiren ON Bankacılık, kazanılan kodların tek seferde kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Bir alışverişte birden fazla dijital kod kullanımına izin veren ON Bankacılık ve Migros iş birliği, Migros Sanal Market’ten ve Migros Hemen’den yapılacak olan alışverişlerde gramajlı ve alternatifli ürün alımlarında toplam tutarın üzerinde faturalandırma yapılması ihtimali göz önünde bulundurularak alışveriş tutarının yalnızca yüzde 80’inin kod ile ödenebileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.