Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi, kamu bankaları hemen harekete geçti! Emeklinin 50 bin TL ikramiyesi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ta hazır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi, kamu bankaları hemen harekete geçti! Emeklinin 50 bin TL ikramiyesi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ta hazır!
Avantajlı hizmet veren kamu bankları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank isimli bankalar, nakit desteğine ihtiyacı olan emekliler için harekete geçti.

Artan hayat pahalılığı nedeniyle her geçen gün daha çok nakde ihtiyaç duyan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altından emekli olan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklilerine müjde niteliğinde bir haber geldi. Geçtiğimiz günlerde destek kredilerinin müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından desteği sağlayacak olan kamu bankaları harekete geçti. Kamu bankalarından ilk haber emeklilere geldi.

SGK ile anlaşmaya varan ve kendi çatısı altından üç yıl boyunca maaş almaya söz veren emeklilere 5.000 TL’ye varan promosyonlar ödemeye başlamış olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın emekliler için sunduğu tek avantaj da bu olmadı. Aynı zamanda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere düşük faizli bir şekilde kredi sağlamaya da başladı. Yeni yılın ilk kredi paketi için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan açıklamalar arka arkaya geldi.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK EMEKLİNİN YANINDA

2023 yılında da emeklilere avantajlı hizmet sağlamaya devam eden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank isimli kamu bankaları, geçtiğimiz yılı avantajlı faiz oranlarından sağladığı krediler ile kapatmıştı. Yeni yılı da aynı şekilde açan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere özel kredi paketlerini duyurdu.

Bankasından maaş alan emeklilere özel faiz oranlarından ihtiyaç kredisi sağlayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 50 bin TL’yi aşmamak kaydıyla 36 ay vadeli kredi vereceğini ilan etti. Faiz şartlarına ilişkin de bilgi veren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, piyasanın en uygun faizini sunmaya başladı.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK’TA FAİZLER DÜŞÜK

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini tek haneli rakamlara düşürmesinin ardından harekete geçen Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. 2023 yılına indirimli faizleri ile adım atan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank güncel faiz oranlarına ilişkin bilgi verdi.

Bu ay için piyasanın en uygun faiz oranından kredi sağlayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın ortalama faizi yüzde 1,65 oldu. Ziraat Bankası faizde yüzde 1,69’ kadar düşerken; Vakıfbank ve Halkbank yüzde 1,55’ten başlayan faizler ile kredi veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.