Gaziantepliler sıkı giyinin, hava derecesi eksiye düşüyor! İşte 9 Ocak 2023 Gaziantep hava durumu… Meteoroloji’den beklenen uyarı geldi!

Gaziantepliler sıkı giyinin, hava derecesi eksiye düşüyor! İşte 9 Ocak 2023 Gaziantep hava durumu… Meteoroloji’den beklenen uyarı geldi!
Sıcak havaların geride kaldığı Gaziantep için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş günlük hava durumu tahmin raporunu açıkladı. İşte Gaziantep’in hava durumu…

Hava durumuna ilişkin çeşitli ölçümler yaparak tahminlerde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kış aylarının geldiğini ve soğukların daha hissedilir olacağını yeni yıl öncesinde bildirmişti. Hatta bazı bölgeler için kar uyarısı bile yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gaziantepliler için de bir uyarıda bulundu. Bugünün hava sıcaklığını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günler için bir hususa dikkat çekti.

Genel olarak daha sakin ve ılık bir kış geçiren Gazianteplilerin yazdan kalma kış günleri dönemi sona erdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen uyarılarca, önümüzdeki beş gün içerisinde hava sıcaklığının ani bir şekilde düşeceği öğrenildi. Eksi derecelere kadar gerileyecek olan Gaziantep havasına dair tahminlerini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünün saatlik hava durum raporunun yanı sıra 13 Ocak 2023 Cuma’ya kadar günlük hava sıcaklığı tahminin de açıkladı.

GAZİANTEP’TE HAVA BUGÜN BULUTLU GEÇECEK

Bugünün hava durumuna ilişkin bir rapor yayınlamış olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gazianteplilerin ocak ayının ikinci haftasına çok bulutlu bir şekilde başlayacağını bildirdi. Güne 7 derece sıcaklı ile başlayacak olan Gaziantep, saat 12.00’da günün en çok hava derecesi olan 10’a ulaşacak. Gaziantep’in saat 15.00’ten sonra ise hava sıcaklığı yeniden düşmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bildirdiğine göre, Gaziantep’te hava saat 15.00 itibariyle 5 dereceye gerileyecek. Saat 18.00’e kadar 5 derece sıcaklık etkisi altında olacak olan Gaziantep’te saat 18.00’da hava sıcaklığı 4’e; saat 21.00’da ise hava sıcaklığı 3’e düşecek.

GAZİANTEP’TE BU HAFTA SICAKLIK EKSİYE İNECEK

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gaziantep’in sadece günlük hava durumu tahmini açıklamadı. Aynı zamanda beş günlük hava tahmin raporunu da açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi dışındaki günlerin hava sıcaklığı bilgisini de Gaziantepliler ile paylaştı. Salı gününden itibaren 0 derecenin altında havanın sıklıkla görüleceğini bildiren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gaziantep’te bu hafta en yüksek hava sıcaklığının 10 derece olacağını belirtti. İşte 10-13 Ocak 2023 Gaziantep hava durumu tahmini:

  •  10 Ocak Salı: Açık (0/10)
  •  11 Ocak Çarşamba: Parçalı Bulutlu (-1/9)
  •  12 Ocak Perşembe: Az Bulutlu (-1/8)
  •  13 Ocak Cuma: Yağmurlu (0/7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.