Dev Yağ İndiriminde Son Günler! Migros Ayçiçek Yağını 123,90 TL’den Satışa Sundu!

Dev Yağ İndiriminde Son Günler! Migros Ayçiçek Yağını 123,90 TL’den Satışa Sundu!
Migros ürünlerinde indirimler yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklama ile indirime giren bir diğer ürün Komili ayçiçek yağı oldu. İndirim ile birlikte ayçiçek yağının kilo fiyatı 31 TL’ye kadar düşmüş oluyor. İşte detaylar...

Yeni yılda açıklanan enflasyon oranları ile birlikte, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati marketlere enflasyonla mücadele amacıyla fiyat sabitleme çağrısı yapmıştı. Bu çağrıya kulak veren marketlerden biri de Migros oldu. Yaptığı açıklamayla ocak ayı sonuna kadar kendi markası olan ürünlerde fiyatları sabitleyen Migros, bunun dışında indirim kampanyaları da yapacağını da açıklamıştı.

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Yaptığı açıklamayla birlikte Migros’un indirim yaptığı ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Migros’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile komili ayçiçek yağı indirimli olarak satışa çıkacak. Migros’un yayınladığı kampanya ile, Komili ayçiçek yağı 4 litre pet 3-12 Ocak tarihleri arasında indirimli olarak satışa sunuldu. 3 Ocak tarihinde başlayan ve 12 Ocak’a kadar devam edecek olan bu kampanya boyunca Komili ayçiçek yağı 4 litre 123,90 TL olarak raflarda yerini aldı. Migros’un yaptığı açıklamaya göre, ürün Money Kart ve Money Bonus ile yapılan alışverişlerde indirimli ürünlerden yararlanılacak. 12 Ocak’ta son bulacak kampanyada, Migros sosyal medya hesabında “Komili Ayçiçek Yağı Pet (4 L) 12 Ocak tarihine kadar 123,90 TL'ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında!” şeklinde açıkladı.

FİYAT SABİTLEME VE İNDİRİM KAMPANYALARI

2023 yılında enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte maaşlar ve diğer ücretlere çeşitli zamlar yapılmıştı. Gelen bu zamlarla birlikte market ürünlerinde de fiyatların artışı olmuştu. Bu durumla birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati iş dünyasına bir çağrıda bulunmuştu. Nureddin Nebati’nin enflasyonla mücadele çağrısına destek olan ilk marketlerden biri Şok Market oldu. Şok Market’ten sonra Migros da kendi ürünlerinde Ocak sonuna kadar fiyatlarda herhangi bir artış yapmayacağını, hatta çeşitli indirim kampanyaları sunacağını açıkladı. Migros’tan sonra ise Carrefoursa, Happy Center, BİM ve A-101 gibi zincir marketler de kampanyaya destek olan isimler arasında yerlerini almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.