Gaziantep’te 10 işçi alınacak! Tecrübeli tecrübesiz fark etmiyor! Yeni iş ilanları yayınlandı: İşte güncel Gaziantep iş ilanları…

Gaziantep’te 10 işçi alınacak! Tecrübeli tecrübesiz fark etmiyor! Yeni iş ilanları yayınlandı: İşte güncel Gaziantep iş ilanları…
Gaziantep’te yaşayıp da iş arayan vatandaşlar için yeni iş ilanları yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında tecrübeli ya da tecrübesiz olması fark etmeksizin personel alınacağı bildirildi.

Artan mali kaygıların tetiklediği işsizlik tüm ülkenin sorunu haline geldi. Artan işsizlik karşısında harekete geçen sanayi bölgeleri ise, açık pozisyonlarını doldurmak için ilanlarını 2023 yılının ilk günlerinden yayınlamaya başladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla ilanlarını yayınlayan pek çok işletme, Gaziantep’ten işçi alımı yapacağını duyurdu. O ilanlardan birinde açık pozisyonun çok olması dikkat çekti.

Kamusal bir iş bulma kurumu işlevi gören İŞKUR, tüm illerde olduğu gibi Gaziantep’te de hizmetlerini her geçen gün artırmaya başladı. Çevrimiçi bir şekilde de hizmet veren İŞKUR, ocak ayının ikinci haftasında bünyesindeki ilanları güncelledi. Böylelikle Gaziantep’te açık olan pozisyon sayısında artış olmasını sağlayan İŞKUR, Gazianteplilere 667 farklı ilan sundu. Bu ilanlardan birinde tam 10 kişinin işe alınacağı bilgisi yer aldı.

GAZİANTEP BAŞPINAR SANAYİ BÖLGESİ’NE 10 KİŞİ ALINACAK

İŞKUR’dan yayınlanan ilan ile birlikte Başpınar Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan elektronik montaj işlerinin yapıldığı Zeyhan Elektrik Elektronik, pozisyon açığı olduğu öğrenildi. Başvuruları İŞKUR aracılığıyla alacak olan firma, yayınladığı ilanla pozisyona ilişkin bilgi verdi.

Yeni ilanlar arasında yer alan bu firmanın ilanına göre; tecrübeli veya tecrübesiz olması fark etmeksizin kadın ve erkek elemanlar alınacağı öğrenildi. Alımlar için başvuruları başlatan Zeyhan Elektrik Elektronik, başvuruların online ya da fiziki olarak İŞKUR şubelerinden yapılabileceğini bildirdi. Öte yandan firma 10 kişilik alım yapacak.

İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK YETECEK

Bünyesinde istihdam edeceği 10 yeni kişi alacak olan Zeyhan Elektrik Elektronik, şartlarını da açıkladı. Açık pozisyonu tarif etmek için ‘montaj işlerini yapacak’ ibaresini kullanan firma, şartları kapsamında adayların 20 ila 40 yaş aralığında olması gerektiğini bildirdi. Az da olsa elektronik işlerinden anlayan veya elektronik işine hevesli olan kişilerin başvurularını değerlendirecek olan firma, erkek adaylar için askerliğin yapılmış olmasını şart koştu.

10 yeni led aydınlatma ekipmanları montajcısı alacak olan Zeyhan Elektrik Elektronik, öğrenim seviyesine ilişkin de bilgi verdi. Minimum ilköğretim mezunu adayların başvurularını değerlendirmeye alacak olan Zeyhan Elektrik Elektronik, üst eğitim seviyesine ilişkin ise bilgi vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.