Cristiano Ronaldo Maç Sırasında Stadyum’u Terk Etti! Nedeni İse…

Cristiano Ronaldo Maç Sırasında Stadyum’u Terk Etti! Nedeni İse…
Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transfer oluşundan sonra, Al Nassr’ın maçını tribünden izledi. Maçta Al Taee ile oynayan Al Nassr, 2-0’lık galibiyetle oyunu bitirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında tribünden maçı izleyen Ronaldo ikinci yarıda sahayı terk etti. Peki Ronaldo’nun sahayı terk etme nedeni neydi? İşte detaylar...

37 yaşındaki oyuncu, maç başlarken ilk 45 dakikayı VIP locasında izlemişti. Maç öncesi tribünlerde yerini alıp taraftarlara el sallarken Ronaldo, maçın kalanında tribünden ayrıldı.

AL NASSR GALİBİYET KAZANDI

Al Taee ile karşı karşıya gelen Al Nassr sahadan 2-0’lık skorla ayrıldı. Al Nassr’ın gollerini Anderson Talisca kaydetti. Başarılı bir oyun ortaya koyan Al Nassr’ın tribünlerinde Ronaldo’nun olması da dikkatlerden kaçmadı.

Cristiano Ronaldo yakın zamanda Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a imza atmıştı. 37 yaşındaki ünlü futbolcu 2.5 yıllık sözleşmenin karşılığında 500 milyon euroluk teklifi kabul etti. Takımın maçının ilk yarısında tribünde yer alan Ronaldo, maçın ikinci yarısında ise tribünlerden kayboldu.

İKİNCİ YARIDA TRİBÜNDEN AYRILDI

Kendisine henüz lisans çıkartılamaması nedeniyle maçta boy gösteremeyen ünlü oyuncu, mücadelenin ilk yarısını tribünden izledi. İkinci yarıda ise Ronaldo’nun tribünlerde olmaması merak uyandırdı.

NEDENİ BELLİ OLDU

Cristiano Ronaldo’nun ikinci yarıda neden tribünlerde olmadığı sonradan ortaya çıktı. Cristiano Ronaldo takım arkadaşı Talisca’nın golünde soyunma odasında olduğu ortaya çıktı. Maçın ikinci yarısında tribünden ayrılıp salona giden ünlü oyuncu, antrenmanına maçı izlerken devam etti.

CRISTIANO RONALDO KİMDİR?

Cristiano Ronaldo 5 Şubat 1985 doğumludur ve 37 yaşındadır. Ronaldo, kariyerinin neredeyse sonuna geldi. Manchester United'daki kulüp kariyeri de sona erdi ve şu an All Nassr ile 2.5 yıllık sözleşmesi var.

Sporting'in ilk takımının menajeri Laszlo Boloni, Ronaldo'nun top sürme yeteneğini 16 yaşındayken fark etti ve ona bir terfi verdi. Ronaldo, Primeira Liga'daki ilk maçına bir yıl sonra, 2002'de Braga karşısında çıktı. 7 Ekim 2002'de Moreirense karşısında 3-0 galibiyetle iki gol attı. Temsilcileri, oyuncuyu 2002-03 sezonu boyunca Barselona başkanı Joan Laporta ve Liverpool teknik direktörü Gérard Houllier ile tanıştırdı. Ronaldo ve teknik direktör Arsène Wenger, potansiyel bir transferi görüşmek üzere Kasım ayında Arsenal stadyumunda bir araya geldi. Uzun seneler boyunca kariyerinde büyük başarılara imza atan Cristiano Ronaldo futbol tarihine adını altın harflerle kazıyan isimlerden biri oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.