O Banka Üç Adımda 1.200 TL Hediye Edecek! Kampanya Başladı, Kampanyaya Katılım İçinse Sadece 5 Gün Kaldı!

O Banka Üç Adımda 1.200 TL Hediye Edecek! Kampanya Başladı, Kampanyaya Katılım İçinse Sadece 5 Gün Kaldı!
Banka kampanyalarının arasına bir yenisi daha eklendi. Yeni kampanya ile birlikte 1.200 TL kazanmak isteyen vatandaşların atması gereken üç adım, kampanyayı düzenleyen banka tarafından açıklandı. İşte kazandıran kampanya ve detayları…

Bankaların düzenlediği alışveriş kampanyaları kapsamına her geçen gün bir yenisi daha eklenirken; alışverişlerini daha karlı bir hale getirmek isteyen vatandaşlar kampanyaları sıkı sıkıya takip etmeye başladı. Alışveriş kampanyalarının yanı sıra yeni banka müşterisi kampanyaları da düzenleyen bankalar, müşterilerine sundukları avantajları günden güne artırmaya başladı. O kampanyalar arasına bir yenisi daha eklendi.

Kampanyalar denince akla gelen ilk bankalardan biri olan Denizbank, kampanyalarının arasına bir yenisinin daha eklendiğini duyurdu. Kampanya duyurusunda; “Üç adımı da uygulayın, 12 ay boyunca her ay 100 TL, toplamda 1.200 TL bonus kazanın” ifadelerini kullanan Denizbank, kampanya kapsamında uygulanması gereken adımları tek tek duyurdu. Öte yandan Denizbank, kampanyaya katılım için son günü de açıkladı.

DENİZBANK MÜŞTERİSİ OLMAK 1.200 TL BONUS KAZANDIRIYOR

Müşterilerine yeni bir kampanya sunan Denizbank, MobilDeniz veya internet bankacılığı üzerinden 10.000 TL ve üzeri en az 12 ay vadeli kredi kullanan, kredi onayının ardından kredi kartı başvurusu yapıp her ay 1.000 TL harcama yapan ve 1 adet otomatik fatura talimatı veren müşterilerinin her ay 100 TL olmak üzere, 12 ay boyunca 1.200 TL Bonus kazanacağını bildirdi.

Kampanya kapsamında belirli tarihler duyuran Denizbank, kampanyanın 12 Aralık 2022 tarihinde başlayıp, 12 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti. Kampanyanın her müşteri için bir kez uygulanabileceğini bildiren Denizbank, kampanyaya başvuru yapıldığı tarihte; açık kredi kartı, devam eden tüketici kredisi ya da otomatik fatura ödeme talimatı bulunmaması gerektiğini şart koştu.

KAMPANYA 12 AY BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Kampanya ile ilgili olarak belirlediği kuralları da duyuran Denizbank, kampanya döneminde mevcut kredisini veya kredi kartını kapatıp, otomatik fatura ödeme talimatını iptal eden müşteriler kampanyaya dahil olamayacağını bildirdi. 12 ay boyunca her ayın 15’ine kadar kampanyaya uygun müşteri grubuna aylık ödül yüklemesi yapılacağını belirten Denizbank, kampanyaya uygun olmayanların bu ödülden yararlanamayacağına vurgu yaptı.

Kampanyadan ek kartlar, business kartlar, Net Kart ve banka kartı başvurusu yapanların yararlanamayacağını belirten Denizbank, kampanyanın ilk ayında ek olarak 1 yıllık BluTV üyeliği de hediye edeceğini belirtti. Kampanya kapsamında, 12 aylık BluTV üyeliği için temin edilen kodun geçerlilik süresini de bildiren Denizbank, bu süreyi 30 gün olarak belirledi. Yani 30 gün içerisinde aktif olmayan kodlar iptal edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.