SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Türkiye İş Bankası’ndan emekli maaşı alanlar yaşadı! 7.500 TL ödemeler hesaplara geçmeye başladı! Son gün…

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Türkiye İş Bankası’ndan emekli maaşı alanlar yaşadı! 7.500 TL ödemeler hesaplara geçmeye başladı! Son gün…
Emeklilere özel promosyon kampanyası başlatmış olan Türkiye İş Bankası, 2023 yılının ilk emekli promosyon kampanyası detaylarını duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası emekli promosyon tutarları…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altından emekli olan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklilerin maaş aldıkları bankalardan ödeme almasına dayanan promosyonlar, geçtiğimiz yıllarda yürürlüğe girmişti. Bankalar ile anlaşmaya varan SGK, emeklilerin maaşı karşılığında üç yıllık promosyon ödemelerini garanti etti. Promosyon ödemelerine devam eden bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni yılın ilk promosyon kampanyasını duyurdu.

Yıl boyunca emeklilere yüksek promosyon ödemesiyle öne çıkan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni yılda da yüksek promosyon ödemelerini sürdüreceğini açıkladı. Sadece promosyon ödemesi gerçekleştirmeyen Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emeklilere ek birtakım ayrıcalıklar da sunmaya başladı. Emekli promosyonlarından ve avantajlarından yararlananların ödemesini hesaplarına geçmeye başlamış olan Türkiye İş Bankası, yeni maaş taşıyacak olan vatandaşlara seslendi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN NAKİT PROMOSYON TUTARI 7.500 TL

Şubelerinden olduğu gibi internet ve mobil bankacılığı üzerinden de emekli maaşı taşımaya izin veren Türkiye İş Bankası, emeklilerin maaşlarına karşılık ödeyeceği promosyon tutarlarını güncelledi. 2023 yılının ilk ayında 7.500 TL’ye varan promosyonlar ödeyen Türkiye İş Bankası, hangi maaşa ne kadar promosyon vereceğini tek tek açıkladı.

Maaşa göre promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle maaşı 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olanlara 4.500 TL promosyon vereceğini duyurdu. Maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlara 5.250 TL promosyon verecek olan Türkiye İş Bankası, maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlara ise 6.750 TL promosyon ödeyeceğini bildirdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, maaşı 10.000 TL ve daha fazla olanlara ödeyeceği promosyon tutarını 7.500 TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA PROMOSYON VE AYRICALIKLAR SÜRÜYOR

Emeklilere özel promosyon kampanyasını 31 Mart 2023 tarihine kadar sürdürecek olan Türkiye İş Bankası, bu kapsamda ödediği promosyonlara ek olarak sunduğu avantajları da aynı tarihe kadar devam ettireceğini bildirdi. Emeklilere özel sunduğu avantajları da açıklayan Türkiye İş Bankası, emeklilerin Maximum Kart ve ek kartlar için yıllık ücret ödemeyeceğini ifade etti.

Ek olarak İşCep, internet şubesi ve telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan ücretsiz ve sınırsız olarak havale işlemi sunan Türkiye İş Bankası, emeklilerin hafta içi mesai saatinde yapacağı EFT’lere de komisyon ödemeyeceğini bildirdi. Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi sunan Türkiye İş Bankası, emekli maaşını bankasından alanların özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından da yararlanabileceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.