Market alışverişine gitmeden bu kampanyaya bir şans verin, bir sonraki alışverişinizi bedavaya getirin! Her alışveriş 200 TL kazandıracak!

Market alışverişine gitmeden bu kampanyaya bir şans verin, bir sonraki alışverişinizi bedavaya getirin! Her alışveriş 200 TL kazandıracak!
Market sektöründe harcama yaparken kazanmak isteyen vatandaşlar için 200 TL değerinde banka puanı kazandıracak bir kampanya açıklandı. İşte o kampanya ve detayları…

Bankacılık sektörünün popüler hizmetlerinden biri olan banka kampanyaları hem indirimler ortaya çıkarması hem de sonraki alışverişlerde kullanılabilecek olan banka puanları biriktirmesi ile vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Özellikle son zamanlarda artan gıda fiyatları nedeniyle bankalar, bu kampanyalarını market alışverişlerinde yoğunlaştı. Bankaların yoğunlaştırdığı kampanyaları kapsamına bir yenisi ise ocak ayı itibariyle Halkbank tarafından eklendi.

Yeni yıla kampanyaları ile adım atan bankalardan biri olan Halkbank, Parafly tabanlı banka kartlarını kullanan müşterilerine özel bir market alışverişi kampanyası hazırladı. Kampanyası kapsamında sonraki alışverişlerde geçerli olacak olan banka puanları hediye edeceğini duyuran Halkbank, kampanyasının katılımına ilişkin bilgi verdi. Ayrıca Halkbank, kampanya kapsamında belirlenmiş olan kuralları da müşterileri için listeledi.

HALKBANK’IN MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI 200 TL KAZANDIRIYOR

Market alışverişi yapan banka müşterilerine kazandıran bir kampanya sunan Halkbank, 2 Ocak ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında market sektöründe Parafly ile yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılacak 350 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25 TL olmak üzere toplamda 200 TL ParafPara vereceğini ilan etti. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından ilgili kampanyaya katılımı şart tutan Halkbank, SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler için de bilgi verdi.

Kampanyaya SMS ile katılım sağlamak isteyen müşterilerinin ‘MARKET’ yazıp 3404’e göndermesi gerektiğini bildiren Halkbank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki müşterileri için ise SMS numarasını 3444 olarak belirledi. Kampanyanın müşteri bazlı olduğunu hatırlatan Halkbank, bir müşterisinin kampanyaya bir kez katılabileceğini ve en fazla da 200 TL ParafPara kazanabileceğini bildirdi.

HALKBANK, PARAFPARALARI YÜKLEMEK İÇİN BEKLEMİYOR

Kampanyası kapsamında belirlediği kuralları da müşterileriyle paylaşan Halkbank, aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların sadece ilkinin kampanyaya dahil edileceğini duyurdu. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartlarının kampanyaya dahil olacağını belirten Halkbank, kampanya hedefine ulaşan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülünü de o karta yansıtacağını belirtti. Kazanılan ParafParaların işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla müşterilerinin hesabına geçeceğini belirten Halkbank, kazanılan ParafParaların hemen yükleneceğinin altını çizdi.

Öte yandan Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar ile sanal POS’tan yapılan işlemleri kampanyaya dahil etmeyen Halkbank; Paraf Genç, Paraf Debit, business kartlar, ticari kartlar, Paraf Genç ve Halkcardlar ile ParafPara kullanarak yapılan işlemlerin de kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.