Gaziantep'te Emekli olanlara ilaç gibi kampanya: 31 Ocak’a kadar mutlaka başvurun! Bir imzaya 7.000 TL nakit verilecek! Üstelik…

Gaziantep'te Emekli olanlara ilaç gibi kampanya: 31 Ocak’a kadar mutlaka başvurun! Bir imzaya 7.000 TL nakit verilecek! Üstelik…
Banka promosyonlarının 2023 yılındaki seyri belli oldu. Yeni promosyon tutarlarını duyuran bankalar arasına eklenen Akbank, 31 Ocak’a kadar geçerli olacak emekli promosyon kampanyasını başlattı.

Bankaların geçtiğimiz sene en çok konuşulan kampanyalarından biri olan emekli promosyonu kampanyaları arasına bir yenisi daha eklendi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmaya varan bankaların ödediği emekli promosyonlarının 2023 yılında da devam edeceği kesinleşti. Bu kapsamda yeni yıla zamlı promosyon tutarlarında ödemeler ile başlayan Akbank, yeni yılın ilk kampanyasını duyurdu.

Emekli banka müşterilerine aynı bankadan üç yıl boyunca maaş almaları karşılığında ödenen promosyon tutarlarında çıtayı yüksek tutan bankalardan biri olan Akbank, 2023 yılının ilk banka promosyonu kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Yeni yılla birlikte banka promosyonlarına ek olarak emeklilere sunduğu avantajları da artıran Akbank, bu avantajları duyuran bir açıklamayı da yazılı olarak gerçekleştirdi.

AKBANK’IN 2023 YILI EMEKLİ PROMOSYON TUTARI BELLİ OLDU

Bankasından üç yıl boyunca maaş almayı taahhüt eden Akbank, SGK emekli maaşını 01 Ocak tarih ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında taşıma işlemi yapacak olan emeklilere ödeyeceği promosyon tutarını açıkladı. SGK gelir ya da aylığını Akbank’a taşıyan emekliler için promosyon tutarını emeklinin 1 aya denk gelen gelir ya da aylık tutarına göre hesaplayan Akbank, bu tutarları tek tek duyurdu.

Ocak ayı itibariyle 7.000 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiren Akbank, bir aylık geliri 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olan emeklilere 4.200 TL; 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olan emeklilere 4.850 TL; 7.500 ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan emeklilere 6.250 TL; 10.000 TL’nin üzerinde olan emeklilere ise 7.000 TL promosyon ödemesi yapacağını bildirdi.

AKBANK’IN EMEKLİLER İÇİN SÜRPRİZ AVANTAJLARI VAR

Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapacağını güncel promosyon kampanyası duyurusunda bildiren Akbank, emeklilere ek avantajlar sunacağını da belirtti. Akbank’ın emeklilere sunacağı ek avantajlar ilişkin bilgi de kampanya duyurusu içerisinde yer aldı.

Emeklilere ‘Artı Para’ hesabı sağlayan Akbank, maaşa iki gün kalaya kadar yüzde 0 faiz ile para çekme avantajı sunmaya başladı. Buna ek olarak mevduat hesaplarında da avantajlar sunan Akbank, emeklilerin birikimlerini artı faizler ile yapabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.