Gaziantep'e Böylesi bir fırsat kolay kolay gelmez! O market indirimin kralını yaptı: 5 litre ayçiçek yağları 154,90 TL’ye kadar düştü!

Gaziantep'e Böylesi bir fırsat kolay kolay gelmez!  O market indirimin kralını yaptı: 5 litre ayçiçek yağları 154,90 TL’ye kadar düştü!
Yeni yılı indirimleri ile açan zincir marketlerden biri merak ile beklenilen indirimleri arasına 5 litrelik ayçiçek yağlarını da aldı. İşte o market ve indirimli ayçiçek yağı markası…

Geçtiğimiz yılın en çok zam alan gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağlarındaki sorun ocak ayı itibariyle başlamıştı. Rusya ile Ukrayna arasındaki soğuk savaşın sıcak çatışmaya dönmesinden hemen önce ayçiçek yağlarında stok sorunu yaşanabileceği iddiası, vatandaşları harekete geçirdi. Artan talep, piyasanın arz ve talep dengesini bozup, fiyatları her geçen gün yukarıya çekmeye başlamışken; bir yandan da yükselen enflasyon ayçiçek yağlarının fiyatlarını uçurdu.

Önceden litre litre alınan ayçiçek yağları, 2022 yılında vatandaşın bütçesini zorlayan gıda ürünlerinden biri oldu. Yeni yıl öncesinde en çok zam alan ürünlerden biri olmasıyla dikkat çeken ayçiçek yağlarına yeni yılda da zam gelmesi beklenirken, bir market müşterilerini resmen ters köşe yaptı. Ayçiçek yağlarının fiyatlarını düşüren o market, kısa süreli indirim yaptığını açıkladı.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ KISA SÜRELİĞİNE BAŞLADI

Ayçiçek yağı fiyatlarını indiren ilk market Migros marketleri oldu. Aylık olarak yayınladığı ‘Migroskop’ indirimleri arasına sık sık ayçiçek yağlarını alan Migros marketleri, bu kez online alışveriş sitesi üzerinden sattığı ayçiçek yağlarında indirime gittiğini duyurdu.

Online sitesinden kısa süreli indirimler gerçekleştiren Migros marketleri, bu kez indirimi 5 litrelik ayçiçek yağlarından yana kullandı. Özellikle bir markanın ayçiçek yağını oldukça indirime sokan Migros marketleri, güncel fiyatlarını açıkladı.

AYÇİÇEK YAĞI 154,90 TL’YE KADAR DÜŞTÜ

Kısa süreliğine online alışveriş sitesinde geçerli olmak üzere ayçiçek yağı indirimi başlatmış olan Migros marketleri, Emek marka ayçiçek yağının 5 litrelik şişesinde indirime gittiğini duyurdu. Eski fiyatı 162,90 TL olan bu ayçiçek yağının indirimli fiyatı da Migros marketleri tarafından açıklandı.

Bugün Emek Ayçiçekyağı Yağı 5 L Köşeli Pet çeşitlerinde indirime gittiğini duyuran Migros marketleri, fiyatı 162,90 TL’lik olan bu üründe yüzde 5 fiyat indirimi gerçekleştirdi. İndirim sonrası Migros marketlerinde bu ürün 154,90 TL’ye düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.