Yeni yıl geldi, zamlar dijital platform üyeliklerini bile vurdu! EXXEN üyelik fiyatları arttı! İşte 2023 EXXEN aylık ve yıllık üyelik ücretleri…

Yeni yıl geldi, zamlar dijital platform üyeliklerini bile vurdu! EXXEN üyelik fiyatları arttı! İşte 2023 EXXEN aylık ve yıllık üyelik ücretleri…
Türkiye’nin yerli dijital yayın platformlarından biri olan EXXEN’in 2023 yılında üyelik ücretleri arttı. Yeni yıl itibariyle üyelik ücretlerini duyuran EXXEN, üyeliklerine paketine göre fiyat biçti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yayın ve yayıncılık hayatı da internet üzerine kaymaya başladı. Bu durumun çıktılarından biri olan dijital yayın platformların sayısı her geçen gün Türkiye’de artar hale geldi. Öyle ki, daha önce Netflix’in hakim olduğu Türkiye pazarında bu yıl itibariyle Disney+ da yarışa dahil oldu. Yerli platformlar olan BluTV ve EXXEN gibi platformlarda üyeliklerini her geçen gün artırmaya başladı. Ancak, bu platformların üyeliklerine yeni yılda zam geldi.

Artan maliyetlerin artırdığı yayıncılık giderleri, dijital yayın platformlarına gelen zamların yılda bir yerine iki olmasına neden olmaya başladı. Temmuz ayında zam almış olan EXXEN isimli dijital yayın platformu, 2021 yılının ocak ayında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından hayata geçirilmişti. 2022 yılının son ayına kadar temmuz fiyatları ile hizmet veren EXXEN, 2023 yılına zamlı fiyatları ile başladı.

ZAM DİJİTAL YAYIN PLATFORMLARINI VURDU

2022 Temmuz ayında aylık pakete 39,90 TL, yıllık ise 33,25 TL’lik reklamlı üyelik satan EXXEN’de iki ayrı üyelik bulunuyor. Reklamlı ve reklamsız olmak üzere üyeliklerini ayıran EXXEN, her iki kategoriyi de aylık ve bir yıllık taahhütlü olmak üzere bir kez daha ikiye ayırıyor. Bu nedenle EXXEN’in dört ayrı paketi bulunuyor.

2023 Ocak ayı itibarıyla üyelik ücretlerini güncelleyen EXXEN reklamlı yıllık paketin aylık 41,90 TL olacak şekilde 12 ay taksitle satışa çıkarmaya başladı. EXXEN’in reklamlı olan taahhütsüz aylık paket ücreti ise bu ay itibariyle 49,90 TL’ye yükseldi.

REKLAMSIZ ÜYELİKLER 70 TL’YE DAYANDI

EXXEN’i reklamsız olarak kullanmak isterseniz de iki ayrı seçeneğiniz bulunuyor. Hem yıllık üyeliğe hem de aylık üyeliğe izin veren EXXEN, reklamsız paketlerinin de güncel fiyatlarını açıkladı.

EXXEN reklamsız yıllık paket fiyatını 58,50 TL olmak üzere 12 ay taksitle bu yılın ilk ayı itibariyle satışa çıkardı. Zam sonrası EXXEN’in reklamsız aylık paket fiyatı ise 69,90 TL olarak belirlendi. Böylelikle EXXEN üyelikleri bu ay itibariyle 70 TL’ye dayandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.