PTT Yılın İlk Bombasını Patlattı! 3050'ye Kısa Mesaj Gönderen Herkese, Saniyeler İçerisinde 50 Bin TL Yatırılacak!

PTT Yılın İlk Bombasını Patlattı! 3050'ye Kısa Mesaj Gönderen Herkese, Saniyeler İçerisinde 50 Bin TL Yatırılacak!
Yılın ilk kredi kampanyasını duyuran PTT, iş birliği içerisinde olduğu Aktifbank aracılığı ile emeklilere nakit desteğinde bulunacağını açıkladı. Kurum, ilgili kredi kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. İşte Aktifbank’ın emekli maaşını PTT’den alan emekliler için düzenlemiş olduğu kredi kampanyasını içeren haberin devamı…

Ocak ve temmuz aylarında almış oldukları maaş zamlarına ilk etapta sevinen sonrasında ise yükselişine devam eden enflasyon sebebi ile maaş artışının kısa süre içerisinde eridiğine şahitlik eden emekli vatandaşlar, 2023 yılına ilişkin maaş zamlarına kavuşmak için geri sayıma başladı.

Aralık ayına ilişkin enflasyon verisinin yüzde 1,18 olarak açıklanması ile birlikte 6 aylık enflasyon tamamlanırken emekli maaşlarına bir de refah payı yansıtıldı. İlk olarak yüzde 25 olarak duyurulmuş olan toplam zam oranı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dakika açıklaması ile revize edildi. Yüzde 30’a yükseltilmiş olan emekli maaşı bir kesim tarafından sevinç ile karşılanırken ciddi bir kesim tarafından da yeterli bulunmadı.

Uzun süredir nakit sıkışıklığı yaşayan ve yeni döneme daha rahat bir bütçe ile başlayabilmek amacı ile düşük faizli kredi arayışları devam eden emekli vatandaşlar, zamlı maaşlarından önce araştırmalarını hızlandırdı. Bu noktada devreye giren PTT, iş birliği içerisinde olduğu Aktifbank aracılığı ile emekli vatandaşlara nakit desteği verileceğini belirtti. PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan yeni SMS kredisinin detayları belli oldu.

PTT- AKTİFBANK İŞ BİRLİĞİNDEN SMS KREDİSİ!

Uzun süredir Aktifbank ile iş birliği içerisinde olan PTT, 2023 yılının gelmesi ile birlikte emekliler için yeni bir kredi ürünü düzenlendiğini duyurdu. Maaş zamlarının yanı sıra bir de düşük faizli kredi ürünü ile emeklilerin yüzlerini güldürmek isteyen PTT, maaş hesabı kendi bünyesinde bulunan emeklilere 50 bin TL’ye kadar kredi desteğinin verileceğini bildirdi. Kredi ürünün başlangıç faizini yüzde 2,69 olarak açıklayan PTT, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

PTT EMEKLİ SMS KREDİSİ BAŞVURUSU

PTT’nin emekli kredisinden yararlanabilmek için PTT yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasının yazılması ve 3050’ye kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.