Sabit Fiyat Uygulamasına Bir Market Daha Katıldı! Carrefoursa Yüzlerce Ürün İçin Açıkladı…

Sabit Fiyat Uygulamasına Bir Market Daha Katıldı! Carrefoursa Yüzlerce Ürün İçin Açıkladı…
Migros ve Şok marketlerin enflasyonla mücadele kapsamında fiyatları ocak ayı boyunca sabit tutacağını açıklamasının ardından Carrefoursa da bu destek uygulamasına indirimle katılan isimlerden oldu. İşte detaylar...

Bu enflasyonla mücadele konusunda atağa geçen ilk market ŞOK market olmuştu. Şok market fiyatlarının 1 ay boyunca temel ihtiyaç ürünlerinde sabit tutacağını açıklamıştı. Bu atak sonrası Migros da bu desteğe katılan isimlerden oldu.

CARREFOURSA’DA ENFLASYON İNDİRİMİ

Carrefoursa bu destek ile, 20 bin farklı üründe %20’den %40’a kadar indirim yapılacağını açıkladı. Ocak ayı boyunca 20 bin üründe %20 ila %40 arasında indirimler yapacağını açıklayan Carrefoursa bazı açıklamalarda da bulundu.

“CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz.” diyen market, bu kapsamda ocak ayında 20bin farklı üründe %20’den %40’a kadar indirim uygulayacağını açıkladı.

“CarrefourSA olarak 85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece 1 ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz."

ŞOK, MİGROS, CARREFOURSA

Yılın başında çalışanlara gelen zamlar ile birlikte marketlerdeki gıda ve gıda dışı ürünlere de zam gelmişti. Fakat insanların yeni maaşlarını daha almadan gelen bu zamlar insanları şaşkınlığa uğrattı. Bu nedenle bazı marketler enflasyonla mücadele kapsamında fiyatları 1 ay boyunca sabit tutma ve indirim kampanyaları başlattı.

Bu marketlerin başında ilk önce ŞOK market geldi. Geçtiğimiz gün ise Migros da kendi ürünleri olan temel gıda ürünlerinde ay sonuna kadar fiyatlarına zam gelmeyeceğini açıkladı. Ayrıca diğer ürünler için de %50’ye varan indirim kampanyaları başlattıklarını açıkladı. Ocak ayı boyunca yağ, çay, şeker, bakliyat, deterjan gibi insan yaşamındaki temel besinlerde fiyat sabitlemesi yapan Migros bunların dışında 3bin farklı marka üründe birçok indirim kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında Migros, diğer marketlere de çağrı yapmış ve amaçlarının iyisini ucuza satmak olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.