Sosyal Medyada Paylaşımlarıyla Türkiye Gündeminden Düşmeyen AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar Gaziantep'te Yaklaşan Seçim Öncesi Adeta 'SAHAYA İNDİ'

Sosyal Medyada Paylaşımlarıyla Türkiye Gündeminden Düşmeyen AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar Gaziantep'te Yaklaşan Seçim Öncesi Adeta 'SAHAYA İNDİ'
AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’ya ziyarette bulundu. Tayyar’ın Haziran ayında yapılması beklenen seçimler öncesi sahaya inmesi dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, yaklaşan seçimler öncesi kent genelinde temaslarını sürdürüyor. Pazartesi günü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Tayyar, 2023 seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

SELAHATTİN KAPLAN’A ZİYARET
Kentin nabzını tutan Tayyar, önceki gün TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan’a ziyarette bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden duyuran TİM Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, ‘’AK Parti MKYK Üyesi ve  Önceki Dönem Gaziantep Milletvekili Sayın Şamil Tayyar İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen ve  AK Parti Şehitkamil ilçe eski Başkanı Halil Uğurla ile birlikte bizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ZİYARET ÜNVERDİ’YE
Tayyar’ın kentteki temasları Selahattin Kaplan ile sınırlı kalmadı. Tayyar, beraberinde bulunan heyet ile Gaziantep Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye ziyarette bulundu.

SANAYİ VE KONOMİ KONUŞULDU
Ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden duyuran GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ‘’ Odamızı ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Şamil Tayyar ve beraberindeki heyet ile sanayi, ekonomi ve güncel konular üzerine istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

TAYYAR’DAN GÜLSAN HOLDİNGE ZİYARET
Tayyar’ın bir sonraki ziyareti ise Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Topçuoğlu’na oldu. Ziyarette Gülsan Holdingin çalışmaları, ekonomik gelişmeler, kent sanayisi ve ihracat ele alındı.

TAYYAR, ALTUNKAYA İLE BİR ARAYA GELDİ
Gülsan Holding ziyaretinin ardından Tayyar’ın bir sonraki adresi ise Altunkaya Şirketler Grubu oldu. Tayyar beraberinde bulunan heyet ile birlikte Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Altunkaya Holding, ihracat ve sanayicilerin sorunları konuşuldu.

Haziran ayında yapılması beklenen seçimler öncesi AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar’ın iş dünyası ile gerçekleştirdiği temaslar dikkat çekti.

MEMUR DA EMEKLİ DE MEMNUN DEĞİL
Öte yandan Tayyar, ülke gündemini yakından ilgilendiren konularda yaptığı çıkışlarla da gündemde. Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tayyar, ‘’ Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı, maalesef beklentilerin gerisinde kaldı. Memur da emekli de mutlu değil. Oysa sözleşmelilere kadro, asgari ücret ve EYT kararı büyük memnuniyet oluşturmuştu. İnancım o ki bir telafi düzenlemesi olacaktır’’ ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.