Şok Market’ten Sonra Migros’tan Atak Geldi! Migros 419 üründe fiyatları sabitledi.

Şok Market’ten Sonra Migros’tan Atak Geldi! Migros 419 üründe fiyatları sabitledi.
Migros, Ocak ayı sonuna kadar temel ihtiyaç ürünlerini içermekte olan kendi Migros markasına ait 419 üründe fiyatları sabitledi. 3 binden fazla markalı ürünlerde ise sürekli indirimler yapma kararı aldı. Şok Market’ten sonra enflasyonla mücadele için bu kararı alan diğer market olan Migros, müşteriyi sevindirdi. İşte detaylar...

Ekonomi yöneticilerinin bir süre önce, zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelip asgari ücret zammının ardından yükselecek fiyatlarla ilgili uyarılarda bulunmasının ardından Migros da yeni bir kampanyaya imza attı.

Migros’un yaptığı açıklamaya göre, marka, enflasyonla mücadeleye ayak uydurarak yüzlerce Migros markalı temel üründe fiyatları ay sonuna kadar sabit tutma kararı aldı. Bunların yanında farklı markalarda da çeşitli indirim kampanyası yapma kararı aldı.

DİĞER MARKETLERE ÇAĞRI

Ocak ayı süresince yağ, çay, şeker, un, bakliyat ürünleri, deterjanlar, çocuk bezleri gibi insanın temel ihtiyaç ürünlerini içermekte olan Migros markalı 419 adet üründe fiyat sabitlemesi yapan Migros, aynı zamanda 3 binden fazla markalı ürünlerde ise güçlü indirim başlattı. Migros ayrı olarak, 23 farklı gruptan tüm ürünleri kapsayacak biçimde 20.000’e yakın üründe özel olarak %25’ten %50’ye kadar indirim oranı sunmakta.

Geçtiğimiz yıl başlatılmış olan “Birlikten Berekete Kazanan Türkiye” kampanyasındaki en büyük destekçilerden birisi olan Migros, 2023 yılında bu kampanyanın çevresini daha da genişletme amacını olduğunu ve iyisini daha ucuza satma yolunda mücadele ettiklerini açıkladı.

ŞOK MARKETİN ARDINDAN MİGROS GELDİ

Şok marketin fiyatları Ocak ayı için sabitlemesi ile birlikte Migros da indirim kampanyaları başlattığını ve fiyatları sabitlediğini açıkladı.

Şok Marketler üst yöneticisi Uğur Demirel ise geçen yıllarda dünya ve ülke olayları nedeniyle fiyattaki hızlı değişimlerin artık geride kalacağını söyledi ve konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

“Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere ocak ayı boyunca bin üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık.” şeklinde konuşan Demirel, belirlenmiş bir ürünün maaliyeti artsa bile fiyatlarının Ocak ayı sonuna kadar aynı kalacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.