O Banka Duyurdu! Fiyatı Sadece 10 Bin TL Artırarak Gaziantep'te 128 Metrekare Büyüklüğünde Bir Apartman Dairesine Sahip Olabilirsiniz!

O Banka Duyurdu! Fiyatı Sadece 10 Bin TL Artırarak Gaziantep'te 128 Metrekare Büyüklüğünde Bir Apartman Dairesine Sahip Olabilirsiniz!
2023 yılının ilk ihalelerinden birisini duyuran özel bankalar arasında yer alan QNB Finansbank, uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen Gaziantep halkı için ihale detaylarını paylaştı. İşte QNB Finansbank’ın yeni dönem icralık gayrimenkul ihalesini içeren haberin devamı…

Oluşan kur farkı sebebi ile zamlanan hammadde fiyatları, gayrimenkul fiyatlarına 2022 yılı boyunca yüksek oranlarda zamların yansıtılmasına sebebiyet verdi. Sıfır gayrimenkullerin satış fiyatlarına direkt olarak etki eden ve ilgili fiyatları fahiş seviyelere kadar tırmandıran bu durum, ikinci el piyasası üzerinde de deprem etkisi yarattı. Sıfır kilometre gayrimenkulleri satın alacak durumları olmayan ve bu sebep ile de ikinci el piyasasına yönelen vatandaşların büyük bir bölümü, bütçeleri doğrultusunda bir mal satın alma konusunda başarılı olamadı.

2022 yılı boyunca son dönemlerin en durgun dönemlerinden birini yaşayan emlak sektörü, TOKİ sosyal konut projesinin duyurulması ile birlikte bir nebze olsun hareketlenmiş olsa da fiyatların halen yüksek seviyelerde seyrediyor olması, mal sahibi olmak isteyen tüketicilerin ellerini kollarını bağladı. 2023 yılında da fiyatların yükseleceğinin öngörülmesi sebebi ile tüm umutları sönen vatandaşlara, senenin ilk müjdesi geldi. Özel bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan QNB Finansbank, senenin ilk icralık gayrimenkul ihalesini duyurdu. Banka, ilgili gayrimenkulün Gaziantep şehrinin Şehitkamil ilçesinde bulunduğunu belirterek detayları paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN SATILIK KOMBİLİ APARTMAN DAİRESİ!

Yeni bir ihale düzenlediğini duyuran QNB Finansbank, Intengo platformu üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık gayrimenkulün bir apartman dairesi olduğunu ifade etti. Dairenin büyüklüğünü 128 metrekare olarak açıklayan özel banka, dairenin kombili olduğunu ve tam hisse ile satışa sunulduğunu belirtti. İhale başlangıç bedelini 1 milyon 100 bin TL olarak bildiren QNB Finansbank, teklifleri halen kabul ettiğini vurguladı.

QNB FİNANSBANK’TAN DAİRE SATIN ALMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

QNB Finansbank tarafından satışa çıkarılmış olan 128 metrekarelik daireyi satın alabilmek için öncelikle Intengo platformuna üye olunması, sonrasında da 55 bin TL’lik ihale katılım bedelinin yatırılması gerekmektedir. Ödeme işlemlerinin platform tarafından onaylanmasından sonra son teklifin üzerine en az 10 bin TL ekleyerek daire için fiyat teklifi verilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.