SGK’dan maaş alanlara ek 7.500 TL ödeme yapılacak! Sadece Yapı ve Kredi Bankası’nda geçerli, 31 Ocak’a kadar başvurun!

SGK’dan maaş alanlara ek 7.500 TL ödeme yapılacak! Sadece Yapı ve Kredi Bankası’nda geçerli, 31 Ocak’a kadar başvurun!
Emeklilere özel verilen promosyon kampanyasında Yapı ve Kredi Bankası’nın 2023 yılının ilk ayında hazırladığı kampanya belli oldu. 31 Ocak’ı son gün olarak duyuran Yapı ve Kredi Bankası, kampanya şartlarını açıkladı.

Emeklilerin maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan alması halinde ödenen emekli promosyonlarında 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle yeni dönem başladı. Kampanya kapsamında emeklilerin maaşına göre ödeme yapan bankalar, yeni dönemde SGK ile yaptıkları anlaşma sebebiyle taban ödemelerde artışa gitti. Yapı ve Kredi Bankası ise, taban ödeme tutarlarının üzerinde promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer aldı.

Emekli banka müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasının detaylarını açıklamış olan Yapı ve Kredi Bankası, ocak ayının sonuna kadar devam edecek olan promosyon kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Ek promosyon ödemesi de gerçekleştirecek olan Yapı ve Kredi Bankası hem nakit hem de ek promosyon alma koşullarını açıkladı.

NAKİT PROMOSYON 7.000 TL

Emekli olanların 1 Kasım 2022 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında maaşını an-bankasına taşıması halinde promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan Yapı ve Kredi Bankası, emekli aylığı alanlara 7.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını belirtti. Maaşa göre ödeme gerçekleştiren Yapı ve Kredi Bankası, nakit promosyon baremlerini şu şekilde duyurdu:

“Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.”

EK PROMOSYON 500 TL

Emekli olan banka müşterilerine sadece nakit promosyon değil; ek promosyon ödemesi de gerçekleştiren Yapı ve Kredi Bankası, maaş taşıma işlemi esnasında ‘Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması halinde bu promosyondan yararlanabileceğini bildirdi. Maaşı taşıdıktan sonraki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı veren banka müşterilerine ek 200 TL daha nakit verecek olan Yapı ve Kredi Bankası, ek promosyon ödemelerinin bununla da sınırlı olmadığını bildirdi.

Kampanya tarihleri arasında ilk kez kredi kartı başvurusu yapan emeklilerin ek bir ödeme daha alabileceğini bildiren Yapı ve Kredi Bankası, başvurusu onaylanan emeklilerin 28 Şubat 2023 tarihine kadar toplam 500 TL harcama yapması halinde ek 300 TL daha nakit promosyon alacağını belirtti. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, ödemeleri ilk maaşın yatmasının hemen ardından yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.