Gaziantep'te Bu Gece Elektrikler Yine Kesik! 4 Ocak 2023 Gaziantep Elektrik Kesintisi Tam Liste! Gaziantep Elektrik Kesintileri Nerelerde Olacak?

Gaziantep'te Bu Gece Elektrikler Yine Kesik! 4 Ocak 2023 Gaziantep Elektrik Kesintisi Tam Liste! Gaziantep Elektrik Kesintileri Nerelerde Olacak?
Yeni günün çalışma programını Gaziantep halkı ile paylaşan elektrik dağıtıcı firma Toroslar EDAŞ, 4 Ocak Çarşamba günü ekiplerin birçok ilçede sahaya ineceklerini ve şebeke iyileştirme çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Buna bağlı olarak kısa süreli elektrik kesintilerinin yaşanacağına dikkat çeken firma, detayları bölge halkı ile paylaştı. İşte detaylar...

Şehrin elektrik altyapısını güçlendirmek ve bu sayede de bölge halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 2022 yılı boyunca hem arızalara müdahale eden hem de rutin olarak şebeke bakım onarım ve iyileştirme çalışmaları planlayan elektrik dağıtıcı firma Toroslar EDAŞ, 2023 yılına da çalışarak girdi. Gaziantep şehrinin birçok ilçesinde şebeke iyileştirme çalışmalarına devam eden firma, bugüne ilişkin de yeni bir duyuru yayınladı.

4 Ocak Çarşamba gününe ilişkin yeni bir duyuru yayınlamış olan elektrik dağıtıcı firma Toroslar EDAŞ, bugün de Gaziantep’te şebeke iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini ve buna bağlı olarak da şehrin çeşitli bölgelerinde geçici süreli elektrik kesintilerinin yaşanacağını ifade etti. Firma, kesintilerin yaşanacak olduğu bölgelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GAZİANTEP’İN HANGİ İLÇELERİNDE ÇALIŞMA VAR 4 OCAK 2023?

4 Ocak Çarşamba gününe ilişkin çalışma programını yayınlayan Toroslar EDAŞ, bugün ekiplerin sahada olacakları Gaziantep ilçelerini şu şekilde sıraladı:

  • İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli, Şahinbey, Şehitkamil

GAZİANTEP ELEKTRİK KESİNTİSİNDEN ETKİLENEN BÖLGELER 4 OCAK 2023

Toroslar EDAŞ 4 Ocak Çarşamba günü yürütülecek olan şebeke iyileştirme çalışmalarından etkilenerek gün içerisinde kısa süreli elektrik kesintilerine maruz kalacak olan bölgeleri şu şekilde sıraladı:

  • İslahiye: Yeşilyurt, Akasya, Ağabey, Yelliburun
  • Karkamış: Arıkdere
  • Nizip: İstasyon, Sanayi Sitesi 13. Sokak
  • Nurdağı: Kırkpınar, Başpınar, 1101 NOLU Sokak
  • Oğuzeli: Körkün, Çaybeyi, 102 NOLU Sokak
  • Şahinbey: Yeşilevler, 77020 NOLU Sokak, 77025 NOLU Sokak, Kurbanbaba, Bülbülzade, 2 NOLU Sokak
  • Şehitkamil: 79000 NOLU Sokak, 21042 NOLU Sokak, Yaprak, Ali Nacar, 29 Ekim, Aktoprak, Barış, 66070 NOLU Sokak, 51003 NOLU Sokak, 148072 NOLU Sokak, 37013 NOLU Sokak, Karacaören, İncili Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.