Balkan Ninnisi Bitti mi? Balkan Ninnisi Dizisi Final mi Yapacak?

Balkan Ninnisi Bitti mi? Balkan Ninnisi Dizisi Final mi Yapacak?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizilerden biri olan Balkan Ninnisi, izleyenlerini üzen bir haber ile gündeme geldi. Emre Bey, Merih Öztürk ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerini paylaşmış olduğu dizinin final kararı almış olduğu iddialar arasında. İşte sözü edilen iddianın detayları…

TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Balkan Ninnisi dizisi ile alakalı önemli fakat üzücü bir gelişme yaşandı. TRT 1 ekranlarında her Perşembe yayınlanmakta olan bu dizinin final yapacağı açıklandı. Dizinin takipçileri tarafından üzüntüyle karşılanan bu haberin detayları aşağıda….

BALKAN NİNNİSİ NEDEN FİNAL YAPACAK?

Başarılı oyuncu kadrosu, eğlenceli ve samimi hikayesi ile izleyici ekranlara kitleyen dizi final kararı aldığını açıkladı. Dizinin final yapacağı tarih de kesinleşti. Balkan Ninnisi dizisinin reytinglerde istenilen ve beklenilen seviyede olmaması durumundan dolayı final kararı almış olduğu iddia edildi.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLACAK?

Konaktakiler ortaya çıkan harita parçasından hazine olduğu bilgisini yine Arif sayesinde geç bir şekilde öğrenirler. Bilgiyi öğrendiklerinde ise harita çoktan Besa’nın ellerine geçmiştir. Hazine haritasının uğruna konaktan vazgeçmiş olan Arif, Zafer ve Ertan hazinenin konağın bahçesinde gömülü olduğunu öğrenirler ve bu bilgiyle çılgına dönerler. Besa ve Besa’nın adamları konağı basar ve Arif, Zafer ve Ertan’ı bahçeyi kazarken yakalarlar.

Nina, Elena ve Süleyman, konaktaki halkın hasta olduğunu düşünüp karantinaya alınmış oldukları için dışarı çıkamadıklarını düşünür. Sofya’nın yardımı ile Ivana, Jovanka ve Gülsüm, konaktan dışarı çıkmayı başarabilirler. Son bir çare olarak konakta kalanları Besa’nın elinden kurtarabilmek için polislerden yardım isterler. Sonrasında aradan 5 yıl geçer. Ertan, cami önünde Balkan Ninnisi’nin bitmiş olduğunu ve masalın başlamış olduğunu anlatır.

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ FİNALİ NE ZAMAN?

Şimdiye kadar 24 bölümü yayınlanmış olan Balkan Ninnisi dizisi, ekranlara veda etme kararı aldığını açıkladı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer almakta olan Balkan Ninnisi 5 Ocak Perşembe günü akşamı yayınlanacak olan bölümü ile final yapacak. Bu bölüm ile beraber dizi 25. bölümde final yapmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.