Samsung’un Yeni Telefon Özelliği Herkesi Şaşırttı! Telefonda Gece Görüşü Şok Etti…

Samsung’un Yeni Telefon Özelliği Herkesi Şaşırttı! Telefonda Gece Görüşü Şok Etti…
Samsung tarafından yakın zamanda tanıtılması beklenen Galaxy S23 Ultra telefonuna gelecek yeni özellik şimdiden merak konusu oldu. Bu özellik başarılı bulunur ise, Samsung ilgileri üzerine çekebilir. Peki bu değişik özellik ne? Detaylar haberde…

Popüler Samsung markası, yakın zamanda Galaxy S23 serisini çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni seride yer alacak modellerden biri olan Ultra modelindeyse, bu sefer diğer seri modellerinden farklı olarak daha değişik özellikler görülebilir. Samsung çıkaracağı serinin diğer modellerine oranla daha fazla özen gösterdiği Ultra modeli için yeni bir özellik eklemeyi planlıyor.

SAMSUNG TELEFONUNUN YENİ ÖZELLİĞİ

Açıklamalara göre, Samsung S23 Ultra telefonlarda gece görüşü özelliği olacak. Kullanıcılarına gece görüşü sunmayı hedefleyen Galaxy S23 Ultra, göründüğü üzere sadece gücünü almış olduğu Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile performansı en yüksek telefonlardan biri olmayı değil de aynı zamanda piyasa üzerindeki en iyi kameraya sahip olan akıllı telefonlardan olmayı hedeflemekte.

Twitter’da tanınmış olan kullanıcı Universelce kullanıcı adlı kişinin söylediğine göre, Galaxy S23 Ultra’nın gece kamerası sahiden de gece görüşünü sağlamakta. Kamerası ile 2023 yılına damga vurmasının beklendiği bu telefon hakkında ünlü Twitter kullanıcısı S23 Ultra’nın gece görüş kamerasının gerçekten de gece görüşüne sahip olduğunu vurguladı.

Gece görüşü özelliği günümüz telefonlarında aranan en önemli özelliklerden birisi haline geldi. Samsung Galaxy 23 Ultra’nın kamerasına ya da özelliklerine dair henüz kesin bir açıklama yok fakat daha önceki sızdırılmalar sayesinde bu telefonda 4 lens içeren 108 MP-12 MP-12 MP-2 MP şeklinde arka kameraların bulunacağı söylenmişti. Samsung Galaxy S23 Ultra ve özellikleri yakında belli olacak.

Bu beklenen gece görüşü özelliği ile Galaxy S23 Ultra 200MP sensöre sahip olacak. Bu nedenle 200MP sensörü sayesinde kişi, düşük ışık şartlarında olsa bile telefonun özelliği sayesinde büyük iyileştirmeler yapılıp daha ayrıntılı ve parlak çekimler yapılması imkanı olduğu açıklanıyor. Ayrıca sızan habere göre cihazdaki çözünürlüğün 12MP olacağı, yani yan pikselleri 16’ya 1 matriste birleştirme ve piksel gruplama teknolojinden yararlanılacağı belirtildi.

SAMSUNG YENİ TELEFONU NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yeni ve merak edilen telefon Galaxy S23 Ultra’nın şubat aylarında tanıtılması beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.