Gaziantep'te altyapı çalışmaları bıktırdı! Bazı semtler adeta köstebek yuvasına döndü

Gaziantep'te altyapı çalışmaları bıktırdı! Bazı semtler adeta köstebek yuvasına döndü
Gaziantep’te kış aylarına girilirken başlanan alt yapı çalışmaları vatandaşı bıktırdı. Vatandaşlar, çalışmaların bir an önce bitirilmesini beklerken, bu çalışmaların neden kış aylarında yapıldığını da merak ediyor.

YAĞIŞA BİRLİKTE ÇAMUR DERYASI OLDU

Vatandaşlar, kazı çalışmaları nedeniyle şehrin birçok noktasında cadde kenarlarında toprak yığınlarının oluşturulduğunu belirterek, “ Yağışla birlikte şehir çamur deryasına döndü. Kazılıp, toprakla kapatılan yollarda yağış sonrası çökmeler oluştu. Bu noktalarda araçla geçerken ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Ve çalışmalar uzadıkça uzuyor. Bu çalışmalar ne zaman bitecek? Neden bu çalışmalar şehrin daha sakin olduğu ve  çalışmaya daha müsait olduğu yaz aylarında yapılmıyor?” sözleri ile çalışmalara tepkilerini dile getirdiler.

45 GÜN DENİLDİ, BİR 45 GÜN DAHA SÜRER

Caddelerindeki çalışma için 45 dün süre verildiğini belirten bir vatandaş, “ 45 günde bu caddede çalışma biter dediler. 45 gün geçti, çalışmalar ağır aksak devam ediyor. Bu gidişle bir 45 gün daha devam eder. Arabalarımız çamur içerisinde. Sokaktan gelen çamur nedeniyle işyerlerimiz aynı şekilde. Artık birileri bu çalışmaları nasıl hızlandıracaksa, bir an önce bitirilsin.” şeklinde konuştu.

Yağışlı günler başlarken, caddeleri çamur deryasına dönüştüren bu çalışmaların ne zaman bitirileceğini vatandaşlar merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.