İyi Parti Gaziantep’te il başkanı krizi! Meral Akşener bu hafta kimlerle görüşecek?

İyi Parti Gaziantep’te il başkanı krizi! Meral Akşener bu hafta kimlerle görüşecek?
İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı seçimi için bir çok isim aday olmaya hazırlanırken son kararı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in vereceği öğrenildi. Akşener’in bu hafta içerisinde ise Şerif Başkülekçi ile görüşme yapacağı öğrenildi.

İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı seçimi, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla yapılması beklenirken şu ana kadar her gün sürpriz bir isim adaylığını açıkladı. İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı için başta İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masasında ismi olan eski Anavatan Partisi İl Başkanı ve merkez sağda sevilen isim, Celal Doğan’ın DSP’den Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda % 27 oy almasında katkısı olan Şerif Başkülekçi’nin ismi ön plana çıkarken, yine İyi Parti’de ön plana çıkan isimlerden biriside Şahincan Nakliyatın sahibi ve İyi Parti Gaziantep il başkan yardımcısı Dursun Karahan’ın şanslarının yüksek olduğu söylenirken, geçtiğimiz hafta Ankara’ya giden ve İyi Parti Genel Başkan danışmamı Ömer Karataş ile bir görüşme yapan mali müşavir Halil İbrahim Demir’in de isminin gündemde olduğu söyleniyor.
Büyük ihtimalle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu hafta içerisinde Şerif Başkülekçi ile Ankara’da görüşme yapacağı ve bu görüşmeden sonra Başkülekçi’nin durumunun netleşeceği öne sürüldü. Bunun yanı sıra İyi Parti Gaziantep teşkilatlarının desteklediği işinsanı Dursun Karahan’ın da adaylık konusunda sürekli çalışmalar yaptığı ifade edilirken, mali müşavir Halil İbrahim Demir’in de adaylık konusunda genel merkezden haber beklediği iddia edildi. Böylece İyi Parti’de il başkanlığı düğümü bir türlü çözülemezken son kararı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in vermesi beklenirken 9 Ocak’ta da Gaziantep’in tüm İyi Parti ilçe başkanlarıyla da konuşulmasından sonra netleşeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.