Evidea Sanko Park’ta açıldı

Evidea Sanko Park’ta açıldı
2008 yılında iki genç girişimci tarafından kurulan Evidea, 2019 yılında değişen yeni ortaklık yapısı ile güçlü e-ticaret kimliğiyle büyümeye devam ediyor. Gaziantep’te de mağazasını açan Evidea, Sanko Park’ta hizmet vermeye başladı. Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, tüm müşterileri Evidea’ya beklediğini ve aradıkları tüm ürünleri burada bulabileceklerini söyledi.

2019 yılında değişen yeni ortaklık yapısı ile güçlenmeye devam eden Evidea’nın geçtiğimiz günlerde Sanko Park’ta açılışı yapıldı. Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş ise gerek Gaziantep’teki mağazayla ilgili gerekse Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Evidea mağazalarıyla ilgili bilgi verdi.


İşte Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş’un açıklamaları;

Evidea’nın hikayesinden bahseder misiniz?
2008 yılında iki genç girişimci tarafından kurulan Evidea, 2019 yılında değişen yeni ortaklık yapısı ile güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri ile de müşterileriyle buluşma kararı almıştır. Evidea; evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere; kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan, müşteri deneyimine önem veren, bulunduğu pazarı takip eden, yeni trendlere öncülük edip ilham veren bir mağazalar zinciri ve e-ticaret sitesidir. Ferah mağazalarında; tüketicilere keyifli bir ev alışverişi deneyimi yaşatan Evidea’nın ürün yelpazesi, müşterilerinin alışveriş tercihlerine göre belirleniyor. Sloganı “Burada her şey evim için” olan Evidea, her fiyata uygun ürünler barındırıyor.

Mağazalaşma stratejiniz nedir? Şu anda kaç mağazanız bulunuyor ve gelecek hedefleriniz nedir?
Şu anda Türkiye genelinde 18 ilde 37 mağazaya ulaşmış bulunuyoruz. 2022 yılının son mağaza açılışını da Gaziantep SankoPark AVM’de yaptık. Yaklaşık 1.500 m2 büyüklüğündeki mağazalarımızda, müşterilerimize tek çatı altında keyifli bir ev alışverişi deneyimi sunuyoruz. 2023 yılında da mağaza açılışlarımıza devam edeceğiz. 2025 yılı sonunda çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak 110 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine müşterilerini her zaman ilk sıraya koyan çalışma yaklaşımımızla Evidea’dan alışveriş yapan herkesin, güzel bir müşteri deneyimi yaşamasını sağlamak için çalışacağız.

Evidea'yı sektörünüzdeki diğer markalardan ayıran özellikler nelerdir?
Müşterilerimize, yaklaşık 1.500 m² büyüklüğe sahip, keyifli ve ferah mağazalarımızda hizmet veriyoruz. 8 ayrı ana kategorideki ürünleri tek çatı altında sunmamız ve tüketicilerin tercih ettiği popüler markaların raflarımızda bulunması sunduğumuz önemli avantajlar. Kalite ve uygun fiyat politikamız ise bizim olmazsa olmazımızdır. Kadın müşteri kitlesine sahip olan Evidea’nın mağaza mimari konsepti hazırlanmadan önce yüzlerce kadınla görüşüldü ve anketler yapıldı, kadınların beklentileri tespit edildi. Mimari konseptimizden ürün ağacımıza kadar pek çok şey, kadınların beklentilerine uygun şekilde hazırlandı. Hayatına e-ticaret sitesi olarak başlayan Evidea, fiziksel mağazalarıyla da büyümeye devam ederek çok kanallı müşteri deneyimi sunuyor. Müşterilerimiz ürünlerimizi ister mağazalarımızdan ister e-ticaret sitemizden aynı fiyatlarla alma şansına sahip. Online ve offline yapımızın birbirini destekleyen bir sinerjiye sahip olduğunu söyleyebilirim.

Tüketiciler Evidea’da ne gibi ürünler bulabilir?
Evidea olarak, geniş ürün yelpazemizde yer alan mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, banyo, ev ve yaşam, aydınlatma, tamamlayıcı mobilya, elektrikli ev aletleri kategorilerinde kaliteli, trend ürünleri uygun fiyatlarla sunuyoruz. Çok markalı geniş ürün gamımızla farklı zevk ve bütçelere uygun binlerce çeşit barındırıyoruz. Bir evin ihtiyacı olabilecek her ürünü Evidea’da bulmak mümkün. Hediye denildiği zaman ilk akla gelen marka olma hedefimiz var. Müşterilerimize binlerce hediye seçeneğini ücretsiz hediye paketi fırsatı ile sunuyoruz.

Gaziantep’e açtığınız ilk mağaza. Bu bölgeyi tercih etme sebebiniz nedir?
Gaziantep mağaza açılışımız bizim çok uzun zamandır hayalini kurduğumuz mağazamız. Türkiye’nin en önemli 10 ilinden biri olan Gaziantep’te müşteriler ev alışverişine ve ev hediyesi almaya çok önem veriyor. Burada mağaza açıp Gaziantep halkına hizmet vermeyi çok istiyorduk, 2022 bitmeden bu hayalimizi gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyuz. Mağazamızı 2022’nin son günleri olan 29 Aralık Perşembe günü SankoPark AVM’nin 1. katında tüketicilerle buluşturduk. Evidea kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan bir marka olarak Gaziantep tüketicilerinin beklentilerini karşılamak için hazır.

Gaziantep mağaza açılışına özel bir kampanyanız var mıdır?
Gaziantep SankoPark AVM mağazamızda, 29 Aralık - 8 Ocak tarihleri arasında geçerli bir açılış kampanyası düzenledik. Kampanya kapsamında elektrikli ev aletleri dışındaki her 400 TL ve üzeri alışveriş, anında 100 TL indirim kazandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.