2 Ocak 2023 Gaziantep Su Kesintileri Mahallelere Göre Liste! Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?

2 Ocak 2023 Gaziantep Su Kesintileri Mahallelere Göre Liste! Gaziantep Su Kesintisi Nerelerde Olacak?
2022 yılı boyunca Gaziantep halkı tarafından en çok takip edilen kamu kurumlarının başında gelen GASKİ, yeni güne ilişkin bir duyuru yayınladı. Şehirde yaşanacak olan elektrik kesintilerinden ötürü su kesintilerine ilişkin de endişe duyan vatandaşlar, GASKİ’nin duyurusunu yakın takip altına aldı. İşte GASKİ’nin 2 Ocak tarihli güncel duyurusuna dair detaylar…

Sene boyunca Gaziantep şehrinin pek çok bölgesinde yürütülen şebeke bakım- onarım ve iyileştirme çalışmaları sebebi ile gün gün elektrik kesintileri ile karşı karşıya kalan Gaziantep halkı, benzer kesinti duyurularının kamu kurumu GASKİ’den de gelip gelmediğini öğrenebilmek amacı ile kurumu yakından takip etmeye devam etti. Bu kapsamda genel olarak su kesintilerine maruz kalmadıkları öğrenilen bölge halkı, yeni yıla da kamu kurumunu sorgulayarak başladı.

Yeni yılın ilk iş gününe yeni bir duyuru yayınlayarak başlamış olan Toroslar EDAŞ, bugün için çalışma alanını daralttığını ancak yine de bazı ilçelerde şebeke iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Buna bağlı olarak da ilgili ilçelerin bazı bölgelerinde geçici süreli elektrik kesintilerinin yaşanacağını belirten firma, vatandaşların su kesintileri konusunda da endişelenmesine yol açtı. Bu noktada devreye giren kamu kurumu GASKİ, yeni bir duyuru yayınlayarak bölge halkını bilgilendirdi.

GASKİ SU KESİNTİSİ DUYURUSU 2 OCAK 2023

Yeni güne ilişkin çalışma programını yayınlamış olan kamu kurumu GASKİ, Toroslar EDAŞ tarafından yürütülecek olan çalışmaların su hizmeti ile bir bağlantısının bulunmadığını, ek olarak kendisinin de 2 Ocak Pazartesi günü için bir çalışma planlamadığını ifade etti. Buna bağlı olarak da Gaziantep’te su kesintisinin yaşanmayacağını bildiren kamu kurumu, vatandaşların içlerini rahatlattı.

SU ARIZA KAYDI GASKİ 2 OCAK 2023

Bugün yaşanacak olan olası bir kesintinin kurumdan kaynaklanmayacağını ifade eden GASKİ, bu gibi bir durumda mutlaka su borcunun bulunmadığından emin olunması gerektiğini, sonrasında ise vanaların ve sayacın kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. Kontrollerin ardından arıza kaydının oluşturulması gerektiğini ifade eden kamu kurumu, arıza bildirim numarasını ALO 153 olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.