Uzman İsim Altın Konusunda Uyardı! Köprüden Önceki Son Çıkış, Altın Alım Fırsatını Kaçırmayın!

Uzman İsim Altın Konusunda Uyardı! Köprüden Önceki Son Çıkış, Altın Alım Fırsatını Kaçırmayın!
2022 yılı performansı ile yatırımcısını güldüren altın için yükseliş beklentileri devam ediyor. Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki’ye göre altın fiyatları buralarda çok durmayacak! İşte detaylar...

2022 yılı performansı ile göz dolduran altında yüzler gülüyor. Geride bıraktığımız 2022 yılına 769 lira seviyelerinden başlayan ve yılı 1.096 lira düzeylerinde kapatan gram altını ilgilendiren bir tahmin de ABD’den geldi!

Zengin Baba Yoksul Baba kitabı ile tüm dünyayı kasıp kavuran yatırım ve yazar Robert Kiyosaki, altın fiyatlarının yükseleceğini ifade etti. Ünlü iş insanı altın fiyatlarında yükseliş beklediğini bir kez daha ifade ederken, Wells Fargo’dan önemli bir isimden Kiyosaki’yi doğrulayan bir altın tahmini gelmekte gecikmedi.

“ALTIN VE GÜMÜŞ ALMAK İÇİN SON ŞANS OLABİLİR”

Sık sık resesyon beklentisini katıldığı podcastlerde paylaşan Kiyosaki, sosyal medya hesabından bir kez daha yatırımcılara uyarılarda bulundu. Altın ve gümüş satın almak için mevcut fiyatların belki de son şans olduğunu vurgulayan ünlü iş insanı, “Altın 1.800 doların üzerinde. Gümüş 24 doların üzerinde. Enflasyon yükseliyor. Faiz oranları yükseliyor. Borsa çökecek, altın ve gümüş yükselecek. Bu düşük fiyatlardan altın ve gümüş almak için son şans olabilir. Dikkatli olun.” dedi.

WELLS FARGO ALTININ 2023 PERFORMANSININ İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYOR

San Franciso merkezli finansal hizmetler şirketi Wells Fargo’da gerçek varlık stratejisti olan John LaForge de altın ve gümüş hakkında Robert Kiyosaki gibi düşünüyor. Kitco üzerinden yaptığı değerlendirmede altının son iki buçuk yıllık periyodu zor geçirdiğini ifade eden LaForge, altının gelecek yıl daha iyi bir performans göstereceğini ifade etti. LaForge analizinde altınla birlikte gümüşü de ele alarak, bu iki değerli metalin 2023’te iyi bir kazanç sunacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.