Kadın Sweatshirt

Kadın Sweatshirt

Kadın sweatshirt'leri üst veya dış giyim olarak giyilebilir. Temelden kalına kadar geniş bir renk ve desen yelpazesine sahiptirler. Bazı kadın sweatshirt'lerinde, soğuk günlerde daha fazla sıcaklık için başın üzerine çekilebilen kapüşonlar bulunur. Kadın sweatshirt modelleri, polyester veya pamuk gibi sentetik malzemelerden veya her ikisinin karışımından yapılır. Makinede yıkanabilirler ve yıkandıktan sonra asıldıklarında çabuk kururlar. Kadın sweatshirt'leri, küçükten çok büyüğe kadar pek çok bedende mevcuttur ve hatta bazıları uzun kolludur.

Kadın sweatshirt modellerinin en iyi yanı, neredeyse her şeyle giyilebilmeleri! Gündelik kullanım için kot pantolonlarla veya evin etrafında uzanmak için tozluklarla eşleştirilebilirler. Kış aylarında dışarısı soğuduğunda ekstra sıcaklık için elbiselerin veya eteklerin üzerine de giyebilirsiniz!

Bayan sweatshirtler hem gündelik hem de resmi davetlerde giyilebilen popüler bir giyim ürünüdür. Genellikle kalın pamuklu malzemeden yapılmış uzun, gevşek bir üst kısımdır. Kollar uzun veya kısa olabilir ve yaka sıfır yakadan v yakaya veya yuvarlak yakaya kadar değişebilir. Kadın sweatshirtleri çeşitli renk ve tasarımlara sahiptir! Ancak çoğu aynı temel görünüme ve hisse sahiptir. https://www.damlabutik.com.tr/kadin-sweatshirt sayfasında bu ürünleri sizi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.