Gaziantep Emniyetine Sosyal Medyadan Atılan Mesaj Gaziantep'te Uyuşturucu Olaylarının Ne Boyuta Geldiğini Gösterdi! Gaziantep Düztepe mahallesine 10 Bin Kere Uyuşturucu OPERASYONU yapıldı!

Gaziantep Emniyetine Sosyal Medyadan Atılan Mesaj Gaziantep'te Uyuşturucu Olaylarının Ne Boyuta Geldiğini Gösterdi! Gaziantep Düztepe mahallesine 10 Bin Kere Uyuşturucu OPERASYONU yapıldı!
Gün geçmiyor ki Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu olsun. Bir çok mahellede uyuşturcuyla mücadelesini sürdüren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, hemen hemen her hafta 3-5 operasyonda uyuşturucu ele geçirirken şu ana kadar 10 binden fazla uyuşturucu operasyonu yapıldığı iddia edildi.

Her geçen gün biraz daha büyüyen ve nüfusu artan Gaziantep’te Polis ekipleri ve Jandarma ekipleri uyuşturucu operasyonundan başını kaldıramıyor. Özellikle Düztepe, Hacıbaba, Hoşgör, Vatan Mahallesi gibi bir çok mahellede uyuşturucu operasyonları olurken bu yıl sadece Düztepe tarafında 10 binden fazla uyuşturucu operasyonu yapıldığı iddia edildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı yaptıkları operasyonda kilolarca uyuşturucu el geçiriyorlar.

VATANDAŞ SOSYAL MEDYADAN İSYAN EDİYOR
Uyuşturcu ile mücadelede aman vermeyen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu yetiştiren ve satanlara göz açtırmazkan zaman zaman uyuşturucu kullanan kişilerinde çevrelerine zarar verdikleri ileri sürüldü. Sosyal medyada adeta isyan eden bir vatanda, “Yan evimiz metruk bina olduğu için burada uyuşturucu bağımlıları yaşıyor. Artık bizim eve girmeye başladılar. Her gece bizim terasımıza geliyorlar. Ne can nede mal güvenliğimiz var. İki bayan yaşıyoruz evde hiç huzurumuz kalmadı” diye isyan etti.

MANŞETLER UYUŞTURUCU HABERLERİYLE DOLU
Gaziantep’te son bir yıla bakıldığında 10 binden fazla uyuşturucu operasyonu yapıldığı ileri sürülürken haberlere bakıldığında ise manşetlerde uyuşturucu haberleri yer alıyor. İşte bazıları;


1-Uyuşturucu tacirleri Argos’un radarına takıldı
Gaziantep’te uygulama noktasında durdurulan bir araçta narkotik madde arama köpeği Argos’un da katılımıyla yapılan aramada, 42 kilo 200 gram skunk, 5 kilo 50 gram toz esrar ele geçirildi.


2-Gaziantep'te 48 kilo uyuşturucu yakalandı
Gaziantep'te narkotik dedektör köpeği Argos’un yoğun tepki verdiği bir araçta yapılan aramalarda 48 kilo 245 gram metamfetamin (ateş-buz) ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.


3-Gaziantep’te narko alan operasyonunda aranan 36 kişi yakalandı
Gaziantep’te Narko-Alan uygulamaları çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, aranan 36 şahıs yakalanırken 128 şahıs hakkında ise işlem yapıldı.


4-Milyonluk uyuşturucu sevkiyatına 2 tutuklama
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep karayolu üzerinde şüphelendikleri bir aracı durdurup arama yaptı. Narkotik köpeğinin yardımıyla yapılan aramada aracın değişik yerlerine gizlenmiş 6 çanta içerisinde 98 paket halinde 53 kilogram skunk maddesi, bir çanta içerisinde 29 paket halinde 21 kilogram 350 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.


5-Jandarmadan dev kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu
Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde yapılan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında çok miktarda kaçak malzeme ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 46 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.


6-Kamyonun gizli bölmesinde 30 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Gaziantep’te ekipler, durdurdukları bir kamyonda yaptıkları aramada 30 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, takip ettikleri bir kamyonu uygulama noktasında durdurdu. Narkotik dedektör köpek Maximilon ile arama yapan ekipler, köpeğin verdiği tepki üzerine, kamyon kasasının zeminine yapılmış gizli bölme içerisinde toplam 30 kilo 650 gram skunk ele geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.