Fatma Şahin’e anket sürprizi! İşte o sürpriz!

Fatma Şahin’e anket sürprizi! İşte o sürpriz!
2022'nin bitmesine sayılı günler kala ORC Araştırma şirketi yaptığı son anket sonuçlarını paylaştı. Listede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sıralamaları gözlerden kaçmadı. AK Partili bir belediye başkanı ise tüm isimleri sollayıp zirvenin en üst basamağında yer aldı.

ORC Araştırma şirketi 2022 yılının en başarılı belediye başkanını seçmek için bir çalışma hazırladı. Çalışma 12-24 Aralık tarihleri arasında 30 büyükşehre bağlı 184 ilçe ve 51 il merkezinde yapıldı. Araştırma 20 bin 614 katılımcıyla gerçekleştirildi. Vatandaşlardan son 1 yılı değerlendirmeleri istendi. Çıkan sonuçlara göre en iyi 5 büyükşehir belediye başkanı, en iyi 5 il belediye başkanı ve en iyi 10 ilçe belediye başkanı belirlendi.

BÜYÜKŞEHİRDE ZİRVEDE FATMA ŞAHİN VAR

2022'nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı sıralamasının zirvesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yer aldı. Onu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip ederken Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 3. sırada kendine yer bulabildi. Listenin dördüncü sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yer alırken, son günlerin en çok konuşulan ismi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise beşinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.