Gaziantep altın ve döviz mevduatında ilk 10’da!

Gaziantep altın ve döviz mevduatında ilk 10’da!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) veriler doğrultusunda Gaziantep’in 2022 Eylül ayı itibariyle Mevduatı 84 milyon 311 bin 391 TL oldu. Bu veriler doğrultusunda Gaziantep, Toplam Mevduat içinde Altın ve Döviz Mevduat hesabının en yüksek olduğu iller arasında ilk 10’da yer aldı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Eylül 2022 tarihi verileri yer aldı.  Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Şenol Babuşçu, tarafından BDDk verileri doğrultusunda Toplam Mevduat içinde Altın ve Döviz Mevduat Hesabının En Yüksek Olduğu İller belirlendi.

Toplam mevduat içinde döviz mevduatının en yüksek olduğu 10 il arasında İstanbul, Aksaray, Antalya, Gaziantep Kastamonu, Karabük, Yalova, Nevşehir, Yozgat ve Hatay yer aldı. Gaziantep yüzde 49,9’luk döviz mevduat oranı ile en fazla döviz mevduatı bulunan iller arasında 4.sırada yer aldı.

ALTIN VE DÖVİZ MEVDUATINDA İLK 10’DAYIZ!
BDDK verilerine göre, Gaziantep’in 2022 Eylül ayı itibariyle Mevduatı 84 milyon 311 bin 391 TL… Bu oran içerisinde döviz mevduat oranı yüzde 49,9 olurken, Altın ve Döviz Mevduat oranı ise yüzde 54,8 oldu.

Bu oran ile Gaziantep, Toplam mevduat içinde Altın ve Döviz mevduatının en yüksek olduğu 10 il içerisinde yer aldı… 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.